ама аз като писах 100 вата имах предвид 2та климатика общо
ама аз като писах 100 вата имах предвид 2та климатика общо
100- волтовите само като вентилатори ли си ги ползвате лятото? Или им пазите трафовете да не прегреят?
много разстояние има между 5 и ват.....сигурно 0 е изгоряла.тва за дефростването на ТОШИБА през 30 минути...............АРУБАААААА СОПРИСЕ МАЛКО БРЕ . и ние имаме таквиз машини
няколко пъти и през 30-40 минути-са две различни неща
Последните две - три страници имат ли нещо общо с темата, че се чудя?!
Знаех си, че ще се "хванеш" за това
Миналата, а и по-миналата зима имаше една-две вечери, в които в рамките на 3-4 часа си размразяваше през 30-40мин. Това е докъм полунощ, а от там нататък до сутринта дали е продължило или не, не знам, защото климатикът е в хола.
Нека не си правим заключения на базата само на нашите си климатици. Може да напишем, че моя не размразява на толкова кратки интервали от време, но да казваме, че било невъзможно е меко казано смешно. Малка ни е държавата, като територия, но климатът ѝ в различните краища на страната си имат своите особености и град с град не си приличат изобщо, както и особеностите на стаята на моя или твоя климатик.
Е и аз тъкмо това се опитвам да обясня от сума време.
Ще споделя за читателите какви са разликите в сметките с климатика:
Преди да започна да го позлвам фактурата ми за Декември беше 160 лв като се има в предвид, че 6-7 дни от месеца бяха вече на отопление с климатика. Фактурата, която получих за Януари с климатик е 100лв. Доволна разлика Като се има в предив, че онези 6-7 дни от Декември ако бяха и те с духалка, сметката щеше да скочи на 180лв приблизително.
Ами това е всеки сам да си прави изводите
Този пост е редактиран от Georgi Stoichev; 27-02-15 в 21:19.
изводите са ,че нямаше зима тая година