Първоначално публикувано от
Georgi Stoichev Здравейте чета !
Дойде време да се похваля! Инсталираха ми днес дванадесетте ЛУКА
.. От толкова много лук ми пари на очите :D .... Кръстих го огнен смурай (Оприличавам го на самурай като му се вдигне капака и духа топло та от там :D )
Монтажа приклчи към 15 и 30. Момчетата казаха да го прасна на макс за половин час та да обърне въздуха и раздвижи фреона или нещо от сорта :D ... E, оставих го 30 -40 мин на макс после реших и да го жегна да му пробвам Powerful mode
Докато работеха бяха отворени вратите към двора и в стаята по едно време стана 10градуса въпреки че 4кW бучеха в стаята... после стана 13 градуса и спрях печките
.... Включихме климатика и за около час и 30 мин от 13 градуса в стаята температурата стана 23 (аз на 23 го настроих) и сега си поддържа 23градуса при зададени 23
На вън е -5гр според програмата на телефона ми с усещане за -10
Самурайчо си подухва, аз се излежавам.....
Какво ми направи впечатление...
Вътрешното тяло при Fan на макс духа ЯКАТА!!! И доста шумно.... Духа повече, по-топло и по шумно от Даикин 35JV , който има моят познат...
След зора който му дадох климатикът спря веднъж за около 1-2 мин. Предполагам, че това е така нареченият дефрост... от тогава не е спирал
(в същото време точно преди да спре свалих градусите възможно ли е от това да е спрял - в стаята да е било по-топло от колкото е заданието на програмата, защото беше 23 градуса, а аз го настроих на 22 за да видя колко ще утихне.... така затихна, че направо спря :D )
Вътрешното тяло е с изпипан дизайн на живо ми хареса още повече!
Ще видим как ще се справи през нощта и ще пиша пак