Отговор: Помогнете ми в избора на климатик - 2015 г.
Може ли някои да ми даде мнение за фирма HCKlima? мога ли да им се доверя?Мерси!
Здравейте , искам да ми препоръчате климатик за помещение 12 квадрата , южно изложение , тухла , 2 прозореца ПВЦ дограма .... разгледах няколко климатика в техномаркет Самсунг AQV--09 на цена 600 лв без монтаж. Държа климатик да е нов и да е около 600--700 лв , препоръчайте нещо и какво мислите за този самсунг
Цитат:
Първоначално публикувано от
Шменти Капели
Здравейте , искам да ми препоръчате климатик за помещение 12 квадрата , южно изложение , тухла , 2 прозореца ПВЦ дограма .... разгледах няколко климатика в техномаркет Самсунг AQV--09 на цена 600 лв без монтаж. Държа климатик да е нов и да е около 600--700 лв , препоръчайте нещо и какво мислите за този самсунг
:RTFM:https://forum.setcombg.com/%D0%BA%D0...%B2%D0%B8.html
хммм давайте други насоки , държа да е нов .... това как ви се вижда HITACHI RAS/RAC-E10HA
Цитат:
Шменти Капели
А държиш ли да става и за отопление, щото не си отбелязал...
Да ... зимата няма да се спира почти
какво отопление с нов климатик за 600 лв .. взимай един от изхвърлените по имаш шанс да се стоплиш .. наскоро колега намери 2 годишно панасониче 22ка базово за 600 лв - като ново е
Цитат:
Alexi
какво отопление с нов климатик за 600 лв .. взимай един от изхвърлените по имаш шанс да се стоплиш
Има, ще го топли само цената. ;) За тия пари, ако имаше топлеща машина, да съм я метнал на стената. ;)
Цитат:
Mega
Има, ще го топли само цената. ;) За тия пари, ако имаше топлеща машина, да съм я метнал на стената. ;)
Само да не се отметнеш! Ще те уредиме с една - колкото да свалиш Малък Тошо.
Цитат:
Kasap
Само да не се отметнеш! Ще те уредиме с една - колкото да свалиш Малък Тошо.
Тошо не го свалям за нищо, поне в близките 10 години. ;)
A, моля, моля, не зaкaчaйте ХИТAЧИ-то.Вече 8 години не е умрял, топли си добре нaд 20 квaдрaтa северни помещения в къщи.
относно моето избиране на машина за офиса - тука се намери в една фирма една бройчица NE12MKE ,дават ми го изгодно - заслужава ли си машината или да взимам 16 сузуми .. горе долу еднакво топлоотдаване имат .. друг вариант който се вмества в бюджета е 14LU
NE12MKE има няколко бройки и в Климамаркет.
питах шефа за втора ръка аз ама не ще ,вика ти си имаш втора ръка ,мидеята :))