Ми къде по големи , това е почти еквивалент на 80-ката на Мицутата ( 30БТУ ) а и като номинал е с 8,8 кВт срещу 9кВт на Мицу , ето тук е на супер цена но е от Фуджи Електрик , ако има значение
Този пост е редактиран от mirandi; 09-10-15 в 22:44.
Колега имай предвид,че този големия климатик и тези топлозагуби ще трябва с камъни в джобовете да ходиш.Много по добрия вариант е да сложиш 2 по малки 14ки или 16ки и ще получиш много по добър комфорт.
Най-евтиния и приемлив вариант за два климатика(подов и стенен) е fujitsu-general *12LVCA и fujitsu-general *14LUCA. Това е по-конфортно,сигурно и икономично от един fujitsu-general *30LFCA.
Задължително две машини,за да може да се обитава комфортно. Една 24ка Фуджицу за 2500 и една 12ка за 1350 ще се вмести във бюджета. Машините имат нисък минимум,а и 12ката може да се ползва само когато 24ката почне да се зори...
Цените са с монтаж,така че бюджета ще е изпълнен.
Здравейте, сложих Fujitsu 30LFCA с номинал 8.8кв и макс се развърта до 11кв.
За сега съм доста доволен.
Ще видим когато стане още по студено, все пак сега температурите нощем падат до -1, -2 градуса.
Благодаря на колегата Мега за предложението да се насоча към него.
- - - - - - - - - -
Както и на колегата KI_YOOUвиждам , че и той го е споменал.
Не спирай климатика а само намали градусите когато те няма в къщи и би трябвало да нямаш грижи.
И на мен ми похвалиха такъв модел Климатици. Но Взех пак FUJITSU но LMC-a - Супер Доволна, трябва да взимам още един за другото помещение и май пак ще се ориентирам към FUJITSU
Този пост е редактиран от petqkslav; 11-01-16 в 11:23.