Отговор: Избор на климатик 2017
Цитат:
Първоначално публикувано от
С.Мезинов
@splendor, самсунг са утвърдена марка в климатичната техника, може да разгледаш термопомпите им и също имат много добри модели климатици, а и може да се вярва на колегата, който го е предложил (32кг външно, 11 вътрешно за 9ка).
Възможно е, нямам информация за техните климатици и затова не давам мнение относно тях. Това, което съм забелязал, е, че не са много популярни в България. Колкото до килограмите, те не винаги са фактор, ако софта ти е калпав и 1тон да тежи файда никаква.
Надявам се, че техното ще влезнат в положение на човека и ако може да му доставят фуджитсу ще е идеално.
Sent from my Power_2 using Tapatalk
Минали са покрай Япония....Made in P.R.C.
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
От Япония само К2У
Sent from my Sony Xperia Z3
Цитат:
Genadi80
От Япония само К2У
И втората употреба "японски" са от Китай.
Спри на пауза на 3:18
https://www.youtube.com/watch?v=yH40...L&index=44
Много японски клипове гледаш за твърд противник на машините за Япония! Да не си прикрит.........любител?
Не съм противник на нищо, гледам как работят монтажниците там и тук при нас.
Втора употреба бих си взел ако е до 4-5 години макс и поне среден или висок клас, че ниските им класове не са нищо особено.
А някаква разлика има ли между двата споменати?
Цитат:
na$$ko
А някаква разлика има ли между двата споменати?
Не. Няма.
Цитат:
Jack Krauser
Втора употреба бих си взел ако е до 4-5 години макс и поне среден или висок клас, че ниските им класове не са нищо особено.
С други впечатления съм останал. И ако тръгнеш да купуваш К2У, да знаеш, че хората, които се занимават с това много, много не обичат да ходят по нотариуси. :BigGrin
Дано и нашите монтажници да гледат подобни клипове и да попаднеш на такъв, иначе може да остане леко разочарован. Има и изключения разбира се, като монтажът-шедьовър, снимки от който гледахме наскоро.
Цитат:
Jack Krauser
Ниските класове К2У имат по добри показатели от на доста от новите високи класове ?
Хора, отплесвате се от замисъла на темата.
@Merlin_666 - кощунство е да слагате 25-ца за над 3000лв за в тази стая и да отваряте врата.Вносителя на Mitsubishi Electric не предлага 20-ки така, че в случая ви съветвам да се ориентирате 20-ка от друг производител.Няма rubby red, който предполагам ви е грабнал окото, но някой от следните би трябвало да ви покрие естетичните критерий:
Mitsubishi Heavy SRK20ZSX-S/SRC20ZSX-S DIAMOND
Fuji Electric RSG07LUCA
Daikin FTXJ20MS/RXJ20M SILVER EMURA II
Малко извън темата!
То и в Германия колите се карат само от
бабички пенсионерки и са по на 120 000км??
Обаче щом падне ограничението на аутобаните,газ до дупка.Щом колата вдига двеста се кара с такава скорост.
Ние българите карахме „малко”според германците и минавахме 40000-45000 км на година.
Fujitsu ASYG09LTCB/AOYG09LTCN, не е ли по добъризбор от ASYG09LTCА/AOYG09LTC, като се има в предвид, че отоплява до -30 гр. а останалите параметри са еднакви?