Влагата е важна, влагата!
Влагата е важна, влагата!
Влагата ти прецени аз съм от град Русе до река Дунав няма и километър.
А това on/off какъв режим е не мога да разбера.Откъде да го включа?
Момче, вземи първо си прочети инструкцията на машината и след това задавай въпроси.
Всеки момент очаквам да попиташ откъде се пали....
Хаха прочел съм всичко просто явно този климатик няма такава опция никъде не видях on/off нито на английски нито на български.
И резервна гума няма!
Хитаците са малко подценявани машини в тоя форум ,повече се харчат Етерийките
На мен ми стана ясно още преди да пусна темата ,че хората от форума не обичат хитачитата но въпреки това избрах този модел при цена една и съща като фужитсо.Затова ще искам тези които много хвалят този LTCA 12 да пускат статистиките си в тези студове да видиме кое на къде е.Ако се убедя ,че съм направил грешка второто скачам на фужитсото.
ЛТС е малко в друг клас с него не го сравнявай твоя модел .
On/off е когато климатика включва, работи и изключва. После пак включва и т.н. Получава се когато климатика не може да отдава толкова малко топлина колкото са малко загубите на стаята. Малко образно казано.
Да LMCA 12 не по високия клас на марката извинявайте за грешката.Добре аз това разбирам ,че почти никакви(минимални) загуби трябва да има една къща за да може да климатика да влезе в този режим на on/off което в тези студове е много трудно.
http://www.acton.bg/products/files/a...a_35_50RPB.pdf
Не ти тряба да влизаш в он/офф. Когато си работи монотонно закротен климатика е много по-добре. Не се притеснявай ще се стопли времето след месец два и твоят климатик ще заработи он/офф.
Миланов, искам и аз он/оф, ма моята Тошиба не ще. Как да я докарам на такъв режим?