Здравейте Майстори имам един интересен въпрос как се преправя топлообменник от вътрешното тяло на климатик за да го свържа с парното
Трябвало да има 3 входа и три извода
Здравейте Майстори имам един интересен въпрос как се преправя топлообменник от вътрешното тяло на климатик за да го свържа с парното
Трябвало да има 3 входа и три извода
Трябва и двете тръби вход/изход да са ти ф10 в твоя случай,ако можеш да ги преправиш на ф12 още по добре.На най- високото колянце си завари тръбичка с игла за обезвъздушаване.Не подавай по гореща вода от 60гр.така работят най-добре.Този ако не стане си търси от стар климатик на r22 с по широки тръби са, а това е много важно за (конвектора)
Колега дай снимки да видим до къде докара проекта.Днес видях преправян с 3 входа и 3 изхода,работата не е за всеки (часовникарска е много).
Аз пък видях оригинални тела на Gree. Готови за тази цел. Дори имаха пробки за обезвъздушаване.
Те фабричните са ясни макар,че съм слагал на Грии едни конвектори на външен вид са като Козито и нямаха обезвъздушители.
За колко пари може да се купи такъв топлообменник? Горе долу.
Съвсем в друг смисъл беше въпросът, по принуда ще се захвана с глупости да се занимавам. Но за тях другата седмица.
Колега :necata2 помпата стана засега съм доволен работи топли сега ще правя подиво в едната стая и в другите две ще е с телата бих казал като за новак в климатиците е добре и дори съм си го монтирах само заварките към плас.топлообменник ходих при комшията да ми ги завари