Отговор: Избор на климатик '2018
[QUOTE=Aleksandars;875762]Нито един от двата...Погледнете 20ZS-S...
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk[/QUOT
Благодаря, а между 07 LUC и 20ZS-S, кое бихте предпочели за тия 30- 35 куб. м.
Цитат:
Първоначално публикувано от
sniper
само че пак усложливо пропускаш да кажеш,че имаш флагмански модели за по няколко бона кадето тия проблеми са сведени до малко по голям минимум.и никой не казва че на 100% всички хевита са проблемни.казвам само едно,-че от всички така наречени престижни марки,хевитата са най-проблемните и най-харчещите ток климатици и че риска ако си вземеш хеви и да гризнеш дървото просто е най-голям.
Кога ще спреш да пишеш глупости?! Ти колко климатика имаш от "престижни марки", че правиш сравнение?
Тук хората търсят аргументирани съвети на професионалисти и собственици, а не бълвочите на хора прочели нещо, някъде и търсещи да убият свободното си време. Спри да разводняваш темата!
Цитат:
papadodo
Лично мнение от два климатика, MHI 20 ZS-S и MHI 35 ZS-S - тиха и комфортна работа, доволен съм от разхода. Тракания и други фантасмагории оставям в главите на предубедените писачи.
http://www.youtube.com/watch?v=tZP49iRidqo
само за твое сведение,че от тия 200 и няколко пъти гледаемост 100-тина са мои;),но това не променя особенно нещата.
- - - - - - - - - -
Цитат:
papadodo
Кога ще спреш да пишеш глупости?! Ти колко климатика имаш от "престижни марки", че правиш сравнение?
Тук хората търсят аргументирани съвети на професионалисти и собственици, а не бълвочите на хора прочели нещо, някъде и търсещи да убият свободното си време. Спри да разводняваш темата!
добре бе готин като си тръгнал да се заяждаш. кои мнения са по меродавни,тези на малкото доволни или тези на повечето недоволни,А?????????
Да ти е честит 24 май! Само за твоя информация, в българският език, все още съществуват главни букви и запетайки. Иначе си много начетен.
Относно темата, аз препоръчвам климатиците, които имам. Ако не ти харесват, аргументирай се. Но за това си има отделен раздел във форума, използвай го.
Цитат:
shener84
тука мисля ,че не беше втулка проблема при колегата ,а беше кофти монтаж, като се загледаш дори се вижда че вътрешното тяло е с директно излизане назад(вижда се отдясно под климатика дупката в стената) и мисля че външно и вътрешно му бяха монтирани гръб в гръб с тръбен път под 2 метра и се предаваха вибрации от външното тяло към вътрешното по тръбите, който пък шум и вибрации се дължат на усукване на крановете на външното тяло , пак поради кофти монтажа . Проблема с втулката се проявява след известно време и се оправя за 15 мин гаранционно, а тези клипчета бяха на чисто нова машина доколкото си спомням от темата
Кажи как се оправя втулката.
Ама здраво осрахте темата. То бива, бива фенщина. Сашо да вади голямата метла и да разчисти.
Цитат:
splendor
Ама здраво осрахте темата. То бива, бива фенщина. Сашо да вади колямата метла и да разчисти.
Само да седна пред компютъра...
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
Еййй за другите машини като почнат с цапането що няма такава загриженост за чистотата на темата :))
Когато напиша, че във форума всеки втори парафира с безпочвени мисли, почва сърдене...и накрая, аз съм кривия... Затова форума е като селски кенеф омазан...
Цитат:
sniper
От какво се получава това тракане във външното тяло?
Цитат:
Jack Krauser
От какво се получава това тракане във външното тяло?
Струва ми се,че е от перката.
Пичове, има си раздел за МХИ. Обсъждайте го там. Тук хора, които не разбират от климатици, търсят помощ. Като не искате да помагате, поне не пречете!
Цитат:
Aleksandars
Когато напиша, че във форума всеки втори парафира с безпочвени мисли, почва сърдене...и накрая, аз съм кривия... Затова форума е като селски кенеф омазан...
Сваляш гарда, Моди. Нали и от теб зависи колко е "омазан" форумът, поне в този раздел(климатици).
Не свалям...просто след всяко разчистване, много субекти почват да "църкат"...
Цитат:
Jack Krauser
На тия от вимакс ако това са им монтажите, какво ли ще им е гаранционното обслужване?:mad:
При Vmax нещата са на късмет. И преди съм го споменавал.
Нормално на работа при тях са назначени минимум хора като в пиковете назначават допълнителни "монтажници" на граждански договори. Също така използват външни подизпълнители, за да наваксат-фирми от типа на "Коце Клима", "Пешо Клима" и "Гошо Клима". Ако обаче се използват услугите на Вмакс в ненатоварените периоди - нещата са горе долу ОК.