Ако е за някаква вила или подобно помещение си мисля, че е полезно, а за помещения с ежедневна употреба си душевна чекия.
Също и при отсъствие от дома за няколко дена (екскузия,празници) е приятно, като се върнеш да ти е топличко.
Една Нова година ни нямаше седмица.Естествено бях спрял всичко, и като се върнахме - кучи студ.
Всички искат да се изкъпят (разбирай котела работи само за БГВ).
Е, климатиците и парното заедно стоплиха въздуха за по-малко от час,
но такъв студ лъхаше от стените и мебелите.....
Чак на другия ден се отопли всичко.
Този пост е редактиран от ccankov73; 27-10-18 в 22:38.
Здравейте,
За Toshiba Daisekai 8 може ли да ми препоръчате wifi контролер?
Мерси
Моделът си има седмичен таймер, независим от мрежовото захранване. Безжичните контролери са за цепеници.
Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk
Няма оригинален.
Знаеш ли им цените?
(Горе долу.)
И аз гледах едни (може и същите да са били) ама цената много висока. Пишеше, че са точно за тошиба климатици.
300 лева бих платил с удоволствие, ако следи работата на машината в реално време, прави лог-файлове с начина и на работа и гарантира възможност за постоянна връзка с мобилно приложение за смартфон. И всичко това, без нужда от някакъв облачен сървър. Това би ми гарантирало цялостен поглед върху машината, т.е. би ме алармирало за запушени филтри или някакви други проблеми. В противен случай не си струва парите.
Представям си я, записваща 2 температури - стайна и външна, плюс моментната ел. мощност. Три параметъра, на всеки 30 минути, за 168 часа. После презаписва отгоре. Отделно трябва да може да ми инициализира на смартфона работното състояние на машината и да ми позволява промяна на температурата, спиране и пускане. Има IP камери за по 60-тина лева, позволяващи охрана на периметър и онлайн управление. Затова си мисля, че 300 лева за този контролер + смартприложението за обратна връзка е приемлива сума.
Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk