45W на охлаждане добре ли е, като минимум? Има и други начини да стигнеш до правилното решение, изборът си е твой. И аз съм мерил.
Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk
Точно като седмични таймери ги ползвам моите за машините (дъртаняните ми) които нямат.
п.с. снощи се срещнахме с мой съученик, с които отдавна не се бяхме виждали.
Та човека е на централо парно с една конвеционална Мидейка за охлаждане чат-пат.
Почнах аз да се “хваля” с климатици, електромери, wi-fi управления.... , мноооого странно ме изгледа, последва мълчание
и сменихме темата. Каза само - “ аз зимата в най-студеното съм стигал максимум 220-30 за парно и топла вода(120кв апартамент) без да бутам крановете,
и разговора загуби смисъл....
Този пост е редактиран от ccankov73; 22-08-18 в 02:32.
Темата отдавна се омаза, целта й беше да се сподели опит от хора, които дистанционно управляват климатиците си - с какви устройства, предимства, недостатъци, за да се помогне и се вземе информиран избор, когато човек иска универсален Wi-Fi контролер.
Всеки климатик има таймер и не това е въпроса, къде-къде е по-лесно да управляваш климатика от дистанционно, вместо както каза някой да разучиш 8 страници настройка на таймера.
Освен това едно предимство, при което таймера не играе - ако има буря как ще изключите климатика превантивно
При буря не се ли дръпне от щепсела.....
Ако ще е за превантивно изключване-има прекъсвачи управлявани през Wi-Fi... Примерно Sonoff..
Но за съжаление явно уредите работят най-удачно с Wi-Fi управление, когато е заложено от производителя...
Този пост е редактиран от ccankov73; 27-10-18 в 02:57.
Ами то ниските сметки не идват от нещо обявено с номинал - х, и обявен “СОР - y,
а от реално ползване.
Пък на kasap-a мога само да му завиждам за неговите “дърти жигулита” сравнени
мойте дъртаняни.
Аз пък не разбирам за какво са ви тия WiFi модули?Какво има толкова да ръчкаш на един климатик,докато си на работа?Мойте си стоят на 24 през деня,преди да тръгна за работа ги правя на 18.като се върна от работа-пак на 24,кат легна-пак на 18.Не виждам никъде проблем ,ако нямаш такъв модул.