Здравейте.Имам един проблем,поне аз така смятам.Когато настроя климатика на определени градуси примерно 25,термометъра показва 21,22 различно.Когато е на макс около 25,най много 26.Когато го задам на макс и измеря изходящата температура е около 50-53 градуса че и нагоре може би,а термометъра показва 25,26.Мерил съм с 4 термометеи от които 3-та са живачни,а единия е електронен горе-долу същата работа.Стаята е около 20 квадрата,няма изолация,първи етаж с дървена дограма.Климатика е 18-ка.Взехме 18-ка заради големите топлозагуби,но би трябвало да достига температурата.Отначало когато го пусках на макс термометъра стигаше 30 а сега едва 26.Възможно ли е да е от термометрите въпреки че електронния го взех преди няколко дни пък и другите и те са нови на около 2 месеца.Филтрите са изчистени всичко е измито.От какво може да е,защото не ми се вярва да е от това защото няма изолация все пак вън не е -10/15 градуса че да прави разлика с 1 2 градуса от зададените.Някой срещал ли се е със такъв проблем.Не ми се викат техници защото ще кажат нищо му няма и т.н,а пък не достига градусите.Или да го отдавам на това че и на термометрите им е студено