Здравейте. Климатика е от подписами и при зададени 25* достига едва 23*.Монтиран е в стая 20кв. м. южно изложение в панелен блок, ПВЦ дограма, среден етаж с топлещи комшии от горе и доло. Климатика работи постоянно като от 08:00 до 23:00 работи на 25*, а вечер се намаля на 19*. Имам климатика от това лято и още тогава на охлаждане имах подобни съмнения. Преди да говорим за топлозагуби искам да допълня че преди това същото помещение го топлех с една инверторна Осака 7 години, колкото изададях на дистанционното толкова правеше на термометара който е в другия край на стаята на около 1,30 от земята. Възможнолие този климатик да има някакви прецакани температурни датчици и от там да прави тази разлика в температурите.
П.С. Сега при външна температура -5* климатика поддържа 23*,вентилатора е настроен на втора степен защото когато е на авто е още по зле.......
Благодаря на отзовалите се
П.С. Всичките ми приятели вече ме бъзикат че съм дал една камара пари за нещо което се държи по зле от старата Осака.....а и семейството ми малко негодува.....помагайте.