stelam, 09KMTA ще ви е предостатъчен за 34 кубика.
stelam, 09KMTA ще ви е предостатъчен за 34 кубика.
Здравейте! Възхитена съм от професионализма на пишещите, отделеното време и предоставените съвети - поздравления! Поради тази причина реших и аз да поискам мнение за предстояща покупка на 2 климатика. Отговарям на въпросите:
1. За ĸaĸъв вид помещение ще се ползва ĸлимaтизaтopa: · жилищно
2. Ще се ползва и за охлаждане, и за отопление - целосезонно.
3. Kaĸвa e:
· ĸвaдpaтypaтa - 13 кв. детска (югоизток) и 35 кв. хол/кухня (североизток)
· вид нa дoгpaмaтa и cтъĸлoпaĸeтa - дъpвeн/ΠBЦ, двoeн cтъĸлoпaĸeт
· Варна, къща, последен етаж
4. Бюджет - до 3000
Благодаря предварително!
Здравейте.Искам да попитам,според вас подова Тошиба модел RAS-B10UFV-E / RAS-10N3AV2-E ще е достатъчна ли за отопление на стая около 18.5 квадрата с вата на таванa-5 см?Три вътрешни стени и двукамерна дограма със стъкло 4 сезона.Локация-Видин.Желана температура за отопление-23 или 24 градуса.Склонен съм и на други предложения.Основно ме интересуват подовите машини.
Благодаря предварително!
Този пост е редактиран от bibobore; 20-02-19 в 17:53.
Това сигурно ли е?Мисля тая седмица да поръчвам и дано после не страдам много.Иване,от към шум знаеш ли как е?Стаята е спалня.
Toshiba RAS-B16PKVSG-E Shorai + Toshiba RAS-10BKVG-E1 Mirai
General Fujitsu ASHG18KLCA + General Fujitsu ASHG09LLCC Eco² Inverter
Mitsubishi Heavy Industries SRK45ZSP-S Standart + Mitsubishi Heavy Industries SRK25ZSP-S Standart
Gree GWH18ACD-K6DNA1D (LCLH) Fairy + Gree GWH09ACC-K6DNA1A (LCLH) Fairy
Последно днес обиколих всички магазини във Видин е цените за подовите машини са чук.Май ще се откажа от такъв.Отново ще помоля за помощ:
" Спалня около 18.5 квадрата с вата на таванa-5 см.Три вътрешни стени и двукамерна дограма със стъкло 4 сезона.Локация-Видин.Желана температура за отопление-23-24 градуса."
Отворен съм за всякакви предложения.Бюджет преко сили 2200 лв.До около 2к ще е по-приемливо.
Аз бих сложил Митсубиши електрик FH 25 .
има плазма за пречистване на въздуха ,а не пунта Мара филтърчета тип търговски трик .
Отделни аз го ползвах едната клапа да духа нагоре другата надолу на жената да и е топло.
При мен е в 20 кв спалня в къща и никакви проблеми вече май станаха около 4 години .
Отделни може да се настрой да духа или да не духа във вас .Има си доста екстри машинката и топли .
Успех !
п.с.
Подовия Дайкин също е добра машинка
За подовия Дайкин 25-ца ми искат 2500 лв.За FH 25 ще чета във форума.Иначе другото на което се спрях е 09 LTCA.Чакам и други предложения.
Слагай подов - фуджи/тсу, тошиба, МХИ, дайкин!
После ще черпиш!
Комфорта е съвсем различен от стенен!
Аз нямам ЛТ серията ,но до колкото знам не е за спалня .
Какво значи ми искат .Като искат да си гледат работата .
Поръчвам си от някой сайт за 1800-2000 лв и готово .
Бахти и кожодерите.
За 2400-2500 можеш да си поръчаш Дайкин нексура тези луди ли са за обикновения 2500 .
Дай му линк с цена 1800 на колегата
Изпратено от моят LG-H850 с помощта на Tapatalk