2 Прикачен файл(ове)
Отговор: Консумация на климатизатор - реална консумация засечена от технически уред.
Здравейте!
При мен температурите, които отчита датчикът на външното тяло, съвпадат с данните от прогнозата за времето в Нови Искър, като в момента е 2°.
Прикачен файл 38846
Прикачен файл 38847
Re: Отговор: Re: Консумация на климатизатор - реална консумация засечена от технически уред.
Цитат:
Първоначално публикувано от
mimojef
Що даваш пари на вятъра за 1 градус разлика ами не ги спреш?
Не 2 та климатика топлят и другите 2 стаи и коридор навсякъде са отворени вратите и не се затварят, затова съм писал 4 стаи общо целия апартамент.като стане под 0 трайно пускам и Панасоника в спалнята 3та стая който работи най много на минимума си от 180 вата и остава само кухнята без климатик, но тя има много изолация и се топли добре от другите климатици
1 Прикачен файл(ове)
Отговор: Консумация на климатизатор - реална консумация засечена от технически уред.
Mig, дай една изпъната крива да отсрамиш марката, че гледай какво става на -6°.
Прикачен файл 38849
Извън темата...Честно, едва ли на някой му дреме твоята машина как работи....
Извън темата, знам че на никой не му дреме.:)
- - - - - - - - - -
Само Mig може да покаже инверторно мицубиши хеви. Всички останали си имат конвенционалки.
Щом казваш...забравих, че твоето мнение е единственото меродавно за марката...
Желая ти успешен ден!
Изпратено от моят Mi Note 10 с помощта на Tapatalk
Консумация на климатизатор - реална консумация засечена от технически уред.
Голям си шегаджия, Минанов...
Цитат:
Aleksandars
Щом казваш...забравих, че твоето мнение е единственото миродавно за марката...
Желая ти успешен ден!
Изпратено от моят Mi Note 10 с помощта на Tapatalk
Извън темата, пише се меродавно.
Цитат:
rosswen
Голям си шегаджия, Минанов...
Ross, извинявай. Пропуснал съм те. И при тебе може да се е изпънала графиката.:)
абе модела си има сериозни софтуерни недомислици ,факт е .. в определени частни случаи работи като инвертор ( отворен прозорец ,задаване на 28 градуса ,топлене на 40-50 квадрата с 20ка )
1 Прикачен файл(ове)
Цитат:
milanov
.....дай една изпъната крива да отсрамиш марката, че гледай какво става на -6°.
Не съм Mig, и климата ми не е MXI, но пък графиката ми от снощи е изпъната.... почти де;)
General - ASH9LSB - 27,7m2
https://forum.setcombg.com/attachmen...id=38850&stc=1
1 Прикачен файл(ове)
Ех ако така топлеше и на минус 5 с 150 вата. Чакам го всеки момент да офф-не. Отивам да намаля другия за да не офф-и този.https://forum.setcombg.com/attachmen...id=38851&stc=1
Твоят май не е по заводско изпълнение, не беше ли му хардуерно оправил софтуера.
Цитат:
milanov
Извън темата, знам че на никой не му дреме.:)
- - - - - - - - - -
Само Mig може да покаже инверторно мицубиши хеви. Всички останали си имат конвенционалки.
Колега Миланов , снощи малкия ми син (на 3г) както си играл е набарал ДУ на климатика и го избичил нашия на 28°. Явно двамата с него сте на един акъл щото аз други не познавам дето да държат на такова задание ... :Drinks:
та ето ти и на 28 работа "като инвертор".
Като влязох вкъщи щях да получа топлинен удар ... аз не знам как излизаш сутрин от 27 в апартамента на -6 на улицата ?!? https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...c7e17fc5bc.jpg
Инак цяла вечер е скука , ма ти виждам си знаеш вече :
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...01e16f63ab.jpg
Сега е на 24, хамата показва 26, а тя си мери с градус градус и малко отгоре.