Отговор: Консумация на климатизатор - реална консумация засечена от технически уред.
Отговор: Консумация на климатизатор - реална консумация засечена от технически уред.
Сега ше кажеш, че е и чисто нов.
Цитат:
Първоначално публикувано от
Zarki4a
Сега ше кажеш, че е и чисто нов.
Не е нов, набор 2009
Honor Play с помощта на Tapatalk
Цитат:
rosswen
Дуу, жено! Браво бе! Направо скри шапката на джапанките! Това чудо, на задание 23-24гр. няма да се сети да влезе в офф. Споделай как е минимума като паднат температурите. Мисля, че не го покачват Дайкините.
Предимството на суинг-компресора на Дайкин. ftxm20n с едноцилиндров или двуцилиндров компресор е?
Цитат:
rosswen
Направо скри шапката на джапанките! ....
По-скоро ги настига, за което браво!
След 10г за съжаление.
20;25;35 - 1YC25GXD#C
42;50;60 - 2YC40JXD#C
предполагам цифрите пред "Y" значат нещо.
Консумация на климатизатор - реална консумация засечена от технически уред.
Цитат:
ccankov73
По-скоро ги настига, за което браво!
След 10г за съжаление.
За съжаление е, ако не се случваше нищо ново. Живеем в настоящето, не в миналото. Без желанието да влизам в каквито и да е конфликти, все още не съм виждал какви минимуми вадят в действителност (подчертавам, а не само на хартия) новите японски машини, в ценови диапазон 1300-2000лв.
mimojef , до колко развърта след офф ?
Предлагам, да се преместим в "пиянската" тема. :Drinks:
Цитат:
mimojef
20;25;35 - 1YC25GXD#C
42;50;60 - 2YC40JXD#C
предполагам цифрите пред "Y" значат нещо.
Честитооо !
За дайкина бях почти сигурен , че е така я кажи как е новото МЕ АР ?
и ако може първи впечатления , но нека е в другата тема за цепеноците
Цитат:
Kasap
Предлагам, да се преместим в "пиянската" тема. :Drinks:
Дай линк към нея, че съм ги наредил в редица за снимка Големите Копове! Довечера почвам да ги изпробвам на сгряване!
[emoji1787][emoji1787]
Изпратено от моят SM-G975F с помощта на Tapatalk
1 Прикачен файл(ове)
Хм, Фуджито 12LB в хола заспа...:scared:,
досега не ми се е случвало с машина от триото.
Зададени 25С - в стаята 23С и само си обдухва, дигам на 26 - нищо.
Рестарт от дистанционното и се “развихри” на 300W осезаемо топлещ.
Чудя се, тъй като 3-4 часа работи с клапи максимално нагоре поради
непредвидено писане на домашно точно под него,
възможно ли е да си е преотоплил тавана и да се лъже от това?
https://forum.setcombg.com/attachmen...id=32512&stc=1