Отговор: Консумация на климатизатор - реална консумация засечена от технически уред.
  Дърт (16год) General ASH9LSBCW, които обаче е работил много малко за това време. 1-2 сезона максимум.

Топли общо около 26кв.м / 70куб. Стая, антре и баня. Стаята е с вътрешна изолация  на външните стени и тавана, тъй като е тавански етаж. Антрето е вътрешно и има изолация само на тавана. Банята е без изолация. 

Като цяло работи on/off (работи 5мин, почива 5мин. и пак така. Не съм го видял да пада под 350-370W. Или не може по-надолу или бързо си достига заданието.

Режим на вентилатора Auto, поддържа 20C.

На снимката се вижда среден разход на час за изминалото денонощие.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...d849b2dc5c.jpg

Sent from my MI 8 using Tapatalk
     Отговор: Консумация на климатизатор - реална консумация засечена от технически уред.
  Broadlink SP3s вече е спрян от производство.
Някой знае ли дали има наследник, и кой е модела?
  Мдаа, и аз потърсих вчера, но няма по магазините.
  Е няма ли нещо подобно? Сонофф-а не ме кефи. Както и масовките смарт контакти които работят с TuyaSmart.
   Цитат:

Първоначално публикувано от 
mimojef  
 Е няма ли нещо подобно? Сонофф-а не ме кефи. Както и масовките смарт контакти които работят с TuyaSmart.

За наследник не знам. Аз ползвам продуктите на Shelly, навсичкото отгоре са и Български.
     1 Прикачен файл(ове)
  Ето една снимка от Туя. 
На МХИ-то малко преди да ОФФ-не ;) 
 https://forum.setcombg.com/attachmen...id=37806&stc=1
Егаси алгоритъма! 
На затворена врата, тръгва, вдига до 650, бързо смъква до 500 после бавно вдига до 630, и ОФФ. 
ЧУДО ;)
     Re: Консумация на климатизатор - реална консумация засечена от технически уред.
  Аз днес също си купих от китайските които работят с туя и смарт лайф, но консумацията я показва само отначало добре после в един момент забива и стои една и съща. Това и на двете хитачита, ще ги връщам
  Аз също ползвам смарт контакти с туя-та. Консумацията се обновява през 1-2 секунди максимум.
   Цитат:

Danzki  
 Аз също ползвам смарт контакти с туя-та. Консумацията се обновява през 1-2 секунди максимум.

И при мен е така. Аз моя контакт го взех от Алито за 11лв. миналата зима
  Имам 5 бр. Sonoff POW R2, флашнати с tasmota, както и едно Shelly EM с две клампи, което мери цялата консумация на къщата, всичко това интегрирано в Home Assistant. Перфектни са. 

Изпратено от моят SM-N975F с помощта на Tapatalk
  Моя сонофф и аз го флашнах с Тасмота, но до там. 
Много сложно е за мен интегрирането му с хоум асистант. То може и да е проста работа ама аз не можах да се справя. 
Сега на този климатик със Соноффа(тасмота) мога да си следя консумацията само от домашната мрежа. Че не мога и да му върна неговия фърмуер. 
Преди малко поръчах едно Shelly 1PM.
  това устроиство не видях да има консумация в реално време ,или дори консумация на база период .. реално е едно уифи време реле
     1 Прикачен файл(ове)
   Цитат:

mimojef  
 Моя сонофф и аз го флашнах с Тасмота, но до там. 
Много сложно е за мен интегрирането му с хоум асистант. То може и да е проста работа ама аз не можах да се справя. 
Сега на този климатик със Соноффа(тасмота) мога да си следя консумацията само от домашната мрежа. Че не мога и да му върна неговия фърмуер.

При Shelly, можеш да си инсталираш и връщаш каквото си поискаш без никакви проблеми, без илишни врътки и гимнастики. Производителите ти дават пълна свобода в това отношение. Намен лично не ми се е налагало досега. Техният си софт с MQTT, ми дава достатъчно свобода. За хората на които не им се занимава, Cloud-да им е добро решение с доста подробна информация, по спомен помнише до година назад.
  Ей това MQTT ме отказа мене да се занимавам със сонофа. 
Много сложно е за мен. Гледах клипове, четох форуми..... Е не можах да го подкарам. 
Дърт съм явно вече за тези хакерски гимнастики;)

- - - - - - - - - -

То май има такива Емкютити готови кутийки да се продават.