[QUOTE=Lionheart;950665]
MHI SRK20ZSX-W DIAMOND
[QUOTE=Lionheart;950665]
MHI SRK20ZSX-W DIAMOND
Lionheart, за Вашето помещение, ще кажа, че 25ZSX-W е по-добрия избор. Но може да заложите спокойно и на 20ZSX-W. Също така, подходяща машина е и Toshiba RAS-10PAVPG-E Super DaiSeiKai 9.
За да направите правилния избор, се прави оглед от тези които ще Ви доставят и монтират машината.
Със сигурност би било най-добре. Но този мач съм го играл няколко пъти и знаете по-добре от мен какво се случва в такива ситуации. Последно ми пробутваха едни 9-ки и дори 12-ка за 13 м2 стая, за да имам прословутия "запас" от мощност... Фирмите гледат собствения си интерес на първо място.
Благодаря все пак за обърнатото внимание.
Изобщо не се съмнявам в това което казвате, но все пак е добре да не слагат всички под един общ знаменател.
Здравейте, дали някой може да даде мнение за питането ми няколко поста по-назад?
stan777BS, моделите са хубави, но какво е техническото им състояние и как са обслужени, зависи изцяло от фирмата която ги обслужва и предлага. А при такава техника, обслужването преди продажба е най-важния момент. След това, качествен монтаж....
Aleksandars, благодаря за отговора.Човекът, който ще ги монтира е доверен и разчитаме, че ще бъдат сервизирани и монтирани качествено.
Тогава защо се допитвате до форума?
Изпратено от моят Mi Note 10 с помощта на Tapatalk
Здравейте,много ми е интересно по технически данни,кои машинки може да са заместители на Mitsubishi Heavy SRK / SRC 50 ZSX-W,без да се търсят нетоплещи екстри например?
Ванко, но той вече е в историята....
Panasonic CS-Z50VKEW~CU-Z50VKE Etherea
General Fujitsu ASHG18KMTA
Mitsubishi Electric MSZ-LN50VGW~MUZ-LN50VG
Да,имах предвид да се спести някой лев![]()