Моля,знаещите за съвет както следва:
Търся ПРЕДИМНО за отопление климатици в диапазон до 1400лв/бр.с монтажа.Може би 2х 12 или 1х9+1х12
Бюджета ми е много ограничен и зная,че не мога да намеря "под вола-теле"
Апартамента е на 3 последен етаж от несанирана/неизолирана/къща с изложение северо-западно,състоящ се от кухня/преходна/през холче/около 25-30кв.м/ и отделна стая/запад/около 15-20кв.м./ в София/близо до Южен парк/И преди някой да се учуди...,не няма прокарана топлофикация.Мин.година прокараха газ,но нямам парите да газифицирам все още.До момента съм на маслени радиатори с таймери.Топло е но само,ако не ги спирам.Иначе апартамента си е...хладилник.Ссмятам,че с климатици ще е по....евтино откъм сметка.
Разглеждам всякакви варианти/нови,2-ра ръка/,мнения,коментари и...направо се обърках.Гледам и т.н.Черен петък и....май не толкова черен като в други страни.
Гледах Фуджи,ЛГ.Панасоник,Мидеи,Грий и какви ли не и виждам,че за този бюджет след,като трябвало да е А++/+//за отопление според коментари/май няма да стане.Отделно и откъм монтаж трябвало да уцеля фирма,която да не ми продава тампони за 40 лв.,които ги има в комплекта или стрували 25 лв.и пр.и пр.
Реших да се обърна за съдействие тук,пък....най-много да си остана с радиаторите
Благодаря предварително,ако някой се ...отзове