https://cameo.bg/produkt/fujitsu-gen...d%d0%b5%d0%bd/
Този харесва ли ти? Екстри няма...
https://cameo.bg/produkt/fujitsu-gen...d%d0%b5%d0%bd/
Този харесва ли ти? Екстри няма...
Вероятно е много добър за тези пари и след като ми го предлагаш. Това ,което ме дърпа назад е нестандартният дизайн за стенен климатик.Трудно ще му намеря място. Също така техническите му характеристики са доста по-надолу от значително по-евтини машини. За пример:Mitsubishi Heavy SRK35ZSX
Благодаря.Преди да пиша във форума първоначално и аз се бях насочил към този модел, но докато ровичках из интернет за добра цена и монтажна група за Русе попаднах на странен коментар от не дотам доволен клиент.При движение на въздушната клапа нагоре-надолу вътрешното тяло издавало неприятно скърцане.Специалистите му казали че това било специфично/нормално за модела.Нямам идея колко от всичко това е истина но звучи притеснително за висок клас машина Ще изчакам мнението и на Aleksandars ако реши да даде такова
Този пост е редактиран от yopen71; 11-01-23 в 18:40.
За всекидневна какво ти дреме за шума от клапите?
Чуват се само ако спиш при него. Ако има работещ хладилник или телевизор по време на движението им няма да ги усетиш.
Този пост е редактиран от slip in; 11-01-23 в 22:26.
Ако очакваш да купиш техника без негативни мнения за нея, по-добре не чети отзиви. Имам предишния модел и е супер. Любимия ми климатизатор от подписа ми. Той Александър може да ти даде мнение за клапите, ако го има вкъщи, което ме съмнява. Повече от 25ца не ти трябва. Даже и 20 от тази серия би свършила работа.
Предвид условията и Вашите изисквания:
Toshiba RAS-10PKVPG-E Super DaiSeiKai 9 или Toshiba RAS-25G3KVSGB-ND Edge Nordic
Mitsubishi Heavy Industries SRK25ZSX-W~SRC25ZSX-W Diamond или Mitsubishi Heavy Industries SRK35ZS-W~SRC35ZS-W2 Premium
Mitsubishi Electric MSZ-LN25VGW или Mitsubishi Electric MSZ-EF35VGK W/B/S~MUZ-EF35VG KIRIGAMINE ZEN
Hitachi RAK-25PSEW/S~RAC-25WSE Shirokuma или Hitachi RAK-35RXЕ/RAC-35WXЕ Akebono
LG F09MT ATHENA EXTREME или LG DC12RK Deluxe
Няма ли кой да откачи темата за избор от 2021 година и да закачи тази като важна?
Благодаря, предоставил си ми богат избор в различен ценови клас. Hitachi RAK-35RXЕ/RAC-35WXЕ Akebono или Mitsubishi Heavy Industries SRK25ZSX-W~SRC25ZSX-W Diamond е това на което се спрях. Но май ше е Митсубишито обаче 12-ица.Имам две котки които непрекъснато ми държат вратата открехната към 6 квадрата коридор Прочетох темата за акебоното и не ми се понрави много тоя дефрост на всеки час иначе първо тоя модел ме грабна откъм цена, работен диапазон при отопление и scop 5,20.Останах малко изненадан че Fujitsu не присъства в предложенията Очаквах да видя този модел Fujitsu ASYG12KHCA Nordic. На хартия характеристиките му на отопление при минусови температури са по-добри от всичко , което си ми предложил. Но щом не го препоръчваш явно има защо.
Този пост е редактиран от yopen71; 12-01-23 в 21:49.
Здравейте,
Трябва да сложа климатици в къща 108 квадрата в северна Гърция.
Къщата има три спални по 12 квадрата и всяка стая има вход от общ коридор. Хола и всекидневната са свързани с този коридор и общ между хола и всекидневната. Между хола, коридорите и всекидневната няма врати. Е това чудо мога ли с два климатика MSZ-AP71VGK да го затопля до 22 градуса или бихте предложили някаква сплит система. Дограмата е с външни щори. Къщата е тухлена без изолация, но там температурите не падат под 5-6 градуса вечер. През деня 8-15 зимата.
Добро утро! 108 m² - трите спални = 71 m². За тази площ, по добре две машини с номинална отоплителна мощност 5,0 kW. В спалните, три седмици...Ако може да се постави мултисплит система ок. Но, трябва да се помисли, така че всичко да стане както трябва от към функционалност и естетика.