Бай Грозне, купи си алуминиева самозалепваща се лента и облепи търбите и кабела извън стаята с него.Така слънцето няма да гори кабела и изолацията images.jpg .И не взимай от най-тънкото, че ще се обели след 1-2 години.Имаше мисля от 3.50 лева, но ти купи от 5-6 лева.
Няма нищо да лепя. Днес ще им се обадя да дойдат и да си дооправят нещата.
Явно ще трябва да присъствам лично и да им вися над главите. За черния кабел по принцип е планувано и е в кутията, която трябва да е голяма колкото тръбите. Такива едва ли имат.
тръбния път има няма 1 метър .. чака те шуртене на фреон специфично за марката
Грубо казано, между метър и половина-2, ако броим и този вътре. По-дълъг не знам как би могъл да бъде. Освен ако не беше изнесен извън балкона, но предпочетох да си е вътре. Днес ми мънкаха, че не сложили бандаж понеже е винаги на сянка, което е факт, но някак си не обичам такива грозни изпълнения и чисто естетически дразни. Не знам дали тиксото ще подобри нещо друго и е от значение, но ще се сложи задължително. Все пак ще си довлечат гъза. За конденза от дупката долу ме посъветваха да не слагам шлаух или тава, освен ако не е с нагревател, което се заплаща допълнително.
Бай Гроздане, като си купиш 5 метра жица от магазина, как я носиш до вас, как я прибираш?
Ето едно клиентско решение против вибрации. ... работело идеално.
IMG_3712s.jpgIMG_3713s.jpg
... а будалите, да чистят турбини и да сменят лагерни втулки