Това дали изобщо са климатици или само кутии с маркуч?
Аааа това е до нас в една нова кооперация и това са дъмита .... явно строителя маркира възможните места на външните тела в отчаян опит да принуди целия блок да е с еднакво разположение на мебелите
Ахааа, ясно каква била работата. А маркучите какво са? Явно има готово отводнение под изолацията?
Вероятно което е Ок въпреки че компрометира топло изолацията....
Такъв "кафез" на 8-мия етаж не бях виждал...Само "тъмното" население обитаващо блока е в състояние да го оглозга без демонтаж.
И една снимка от Македония гр. Струмица с "прекрасен" монтаж.
Ето и един прекрасен монтаж на супер фирмата "Повтаряйте след мен ...", конуса е това на снимката. Тръбата мина на сантим от окото ми преди да се забие в стената.
IMG_3539s.jpg
Нека критиката започне сега. Чучура не ми харесва как е станал, но не знам как би стоял по-добре. По принцип няма проблем да ги викна пак да го преправят. За другото нямам представа дали е ок.
Ама и ти си за бой. Трябваше да погледнеш тази тема, както и многобройните за правилен монтаж и да изискаш такъв. Тази фирма е толкова фалшива, че няма накъде. Спестили са бандажна лента и кой знае още какво... No comment
Гледайте си работата завистници!
Бандажа е скъп в тая криза. Освен това много ми хареса черния кабел дето се подава така закачливо-арт иззад тръбите.
Бай Гроздане, не ги слушай - яд ги е че не могат да правят такива монтажи!