ГАНГЪМ СТАЙЛ https://www.youtube.com/watch?v=9bZkp7q19f0
Охх, такива да ги жулнеш и три стотака, щом ги "дават с кеф"
Възхвала на неизвестен климаджия - влиза обут, където монтира, побутва с крак прахоляка към стената, след като пробие дупката; пръсва пяна, без да подмаже(това аз си го правя, ако не ме домързи), но вакуумира; наоколо тук-таме боклук от оголване на жици, болтче, късове пластмаска и др.(тези 2 кв.м кочина се измитат и избърсват накрая от мен за 5 мин.) Машините за работа не са маркови, като погледна баничарката се натъжавам; Не прави кофички на стойките, обаче съм го виждал да се чекне и гъне като струна със 60 кила външно от колона, на рамо, по стълбата,
ОБАЧЕ, мести ми климките за по 100 - 120 лв (някои отиват на 20 км извън града), замени ми безплатно, инсталирана машина, която ми е продал, защото не съм доволен от нея. Разни хартийки, бончета мен не ме интересуват, щом цената е добра и услугата задоволителна. Гаранцията 3г. си важи без платени профилактики.
Еми.., за всеки влак си има пътници, но на този с евтините билети вагоните са винаги пълни.---![]()
Този пост е редактиран от kalcheff1; 14-08-15 в 09:33.
Аз оцелих куца фирма с монтажа, а уж се води най-добрата за София. Външното тяло на терасата вътрешното зад него. Първо ме караха да им плащам допълнително на етаж,..после ме пращаха да им купувам някакви шпилки(за моя сметка) за да могат да закачат външното тяло после докато монтираха вътрешното направиха дупка като за 5 климатика и след тях замазвах да не говорим, че докато пробиваха дупката стълбата им се разглоби и човека падна барабар с машината, оставиха ми пълна мизерия и като за капак след няколко месеца се оказа, че неса завили някаква клапа и фреона изтекъл същата фирма в последствие ми взе 152лв. да го допълнят не влизало в гаранцията мъка голяма. В последсвие сложих същия модел климатик от безизвестна фирма по ефтино и с много по добър монтаж.
Ще кача и снимки.
Ето един монтаж на зораи нашия в другата стая със синия таван
![]()
Аз пак да се похваля с нова придобивка и поне според мен отново отличен монтаж .Този път реших да експериментирам с една не много обичана марка -LG D12CM.NSJ/D12CM.UL2SIRIUS INVERTER V и се надявам машинката да се представя добре
Този пост е редактиран от mirandi; 14-08-15 в 23:21.
mirandi във какво помещение е монтирана машината.Много добре изглежда,но не намирам нищо за нея.
Е как не намираш, ти въобще търси ли? Ето ти информация:
D12CM Sirius Inverter V интелигентен климатик с Wi-Fi готовност от LG
Като показатели са почти идентични с моделите на панасоник, но LG-тата са малко по-орязани и им отстъпват по икономичност и COP. За сметка на това ги превъзхождат леко по дизайн и съвсем леко по максимална мощност.
Този пост е редактиран от Jack Krauser; 14-08-15 в 23:17.
Помещението е дневна с кухня и трапезария около 23 кв. м на 2,55 височина . Модела е 2015 г. и е Корейски , параметрите му са тук-D12CM Sirius Inverter V интелигентен климатик с Wi-Fi готовност от LG и ми стъпи на 1550 с монтажа ( като на предните на 2 етапа - първо тръбния пакет преди картона , и след боядисването монтажа на телата ) . Като стигне заданието се кротва на 100 вата ( ако му е верен дисплея ) , а пък за тишината наистина е пълна . Макар да е рано да давам оценка след 10 дена работа мога да кажа че на охлаждане слага 12Лу од подписа ми в малкия джоб , дано да е така и на отопление .
Този пост е редактиран от mirandi; 14-08-15 в 23:02.