Пропусна да споменеш за междинната фаза, в която се иска пре-проектиране с двутръбна VRF. за да може гърча да е максимален. Чак след това е мулти офертата, за да стигнем както винаги до обикновен сплит, по - възможност 450 лв с ДДС и включен монтаж, пък и някой лев да има скрит за почерпка. А след това по форумите се обсъждат качествата на търговеца и инсталатора.Първоначално публикувано от cooler

)и той им се обади и им каза да направят каквото искам.Отидох във фирмата с климатиците казах им вместо на ъгъла на едната стена да го сложат на съседната стена на същия ъгъл което нямаше да иска никакво удължаване на тръбния път , отбелязахме го върху плана/скицата на офиса и когато отидох след като бяха сложили тръбния път се оказа, че са го направили както им изнася ... Е, отидох при сторителя -инвеститор и му казах, че не съм доволен както от монтажа на тръбите и мястото на което е предвидено за монтаж вътрешното тяло, така и от климатика който ми предлагат(дайкин FTX25JV) и от фирмата като цяло и си поисках парите за климатика обратно, строителя ми върна парите, от фирмата започнаха да ми звънят...но "късно е чадо, мандалото хлопна...." и си наех друга фирма от която за 400 лева + си закупих fuji 12 LDC ...