zzz, остави момчето на мира. Ако толкова държиш, на да видиш такава снимка, ще ти я оправя с фотошопа.
zzz, остави момчето на мира. Ако толкова държиш, на да видиш такава снимка, ще ти я оправя с фотошопа.
Velev не се заяждам а просто ти давам акъл Първото което е можело да направиш е било да пробиеш дупка към стаята с десния климатик от там с по голям канал искарваш тръбите и на двата климатика на вън заедно пак в по голям канал и така слизаш надолу и ги разделяш.Другото което е нивелацията на външните тела не се прави така нивелираш 4-те стойки заедно доста по естетично е.
Вие дайте акъл на ония монтажи със скапаната дупка и не бандажираните тръби на Касапа (десния климатик). Тогава намирайте кусура на моите монтажи.
Климатиците са на едно ниво с перваза така пожелаха а и аз така смятам че е удачно а не да стърчи единия по нагоре от другия.
И това ще стане само да мина от там.Първоначално публикувано от zzz
Къде видя небандажирани тръби?Първоначално публикувано от VeleV.Klima
[img width=300 height=412]http://www.picvalley.net/u/2983/9421049198263276261272487359WDAYdrvVOCspTL7ntbv4.JPG[/img]
Kasape,ти ся кат не разбираш от бандажиране,що се репчиш на Велев? Той все пак е един от корифеите тук...
Ми така си е, няма какво да си кривя душата - с каналето си е по-чудесно. Поне не се вижда каква грозиня има вътре...Първоначално публикувано от vanko68
Той Велев и там се е постарал ,утре ще мине и ще ти ги наснима отворени каналите. Той и с фотоапарата е добър ,почти колкото с климатиците....
Е пък относно кичозните стикери отвън на външните тела аз нямам такива и въпроса го реших много просто- казах на монтажниците,че след като съм платил климатика е вече моя собственост в този случай аз решавам дали върху моята собственост може да има надписи които на мен не ми харесват, а ако някои държи непременно да си прави реклама върху моя собственост то той трябва да заплати за използването на моята собственост за извършване на реклама в собствена полза...Първоначално публикувано от frescor
По същия начин реших и въпроса с поставянето на рекламни надписи върху външните ролетни щори.
Когато клиента каже това е въпрос на желание и воля.
Касап не се сърди но това видях и изглежда кофти.
А ето един монтаж за 110лв. всичко с мидеика от метро.
И на един монтаж дупката на съседен блок, не знам от коя фирма защото бяха с различни дрехи и кола без надписи.
Това е от днес съседния блок до нас когато излизахме за нашия монтаж в 9.30 тези колеги дойдоха. Ние се прибрахме в 12.00 а те още час и половина продължиха с прекрасния монтаж. Един етаж по надолу има още един такъв монтаж и вече година си стои така за проветрение дупката.
Честно казано, не виждам проблемен монтаж на последните снимки на Велев. Стегнат, равномерен и естетичен бандаж. Не са замазали дупката хорицата, ама и ремонт не са направили...
То може да се различи моя горе как е запълнена и отвън и вътре дупката. А я ти си покажи как е монтиран твоя климатик zzz...lobar.Първоначално публикувано от zzz