и колко вземаш за такива монтажи?
не знам колко тие прав ъгъла но нито хоризонтала тие хоризонтал нито вертикала тие вертикалПървоначално публикувано от VeleV.Klima
Няма как да е хоризонтално горе заради конденза а вертикала го коригирах но след снимката. Въпроса е че монтажа не е като показания с ужасната дупка. А ти се научи да пишеш правилно на български. Няма да кажа цената защото е много ниска и ще предизвика много спорове.Първоначално публикувано от zzz
Да наистина много добре е станал монтажа. Браво Velvev.Klima. Може ли да дадеш на лично съобщение координати за връзка да имам предвид за бъдеще
Що се заяждате за глупости...?Велев добре е станало ,но не схващам каква е вътре обстановката и защо са изкарани от едно място двата пакета.Ако е къртено по добре да са вкопани в стената и да излизат зад климатиците.
Прав е rkk, Велев се е постарал и се е получило а че е имало и други варианти е отделен въпрос и само Велев знае отговорите ... имам предвид че решението за монтажа е комплекс от желанията на клиента и технологичните възможности....
Да клиента винаги решава и се водим от неговите желания,(в много от случаите безмисленни) ...в това две мнения няма .
само констатирах за хоризонтала и вертикала че е можело по добре след като се е захванал а той първо монтира снима а после ремонтира дрън дрън
Какво сте го зачекнали човека? Постарал се е за тези две мидейки. То се вижда. Друг въпрос е, че аз сигурно бих ги монтирал по друг начин или по-скоро бих помолил да се монтират по друг начин. Монтажът неоспоримо е извършен с желание и умение.
Не знам кога и в БГ ще почнем да спазваме правила за подравняване по вертикал и хоризонтал на външните тела,без никакви канали,тръби и кичозните стикери отвън и това да се спазва от абсолютно всички във входа без изключение/говоря за ново строителство/,защото естетиката отвън е право на всички.Не е невъзможно и ефекта е поразителен,а усещането е на общество от разумни хора.
Само не ми е ясно как без тръби ще стане. Иначе и аз съм против стикерите, пък ако се подравняват по вертикал тогава зимата конденза ще е кошмар за долните етажи. Тези на снимката са равни но единия е по голям.
Това за тръбите е шега нали,вкопаваш ги отвътре или в канал по ъглите зад пердето/в 90%/,или комбинирано,ако минаваш трегери и т.н..Заради конденза да ги сложим по диагонал ли тогава?Инвеститора може да предвиди една отвесна пвц тръба ф50 под изолацията-нищо работа е,отделно се търси наи-близък олук или всеки с навес ако щеш,варианти и начини не се намират,ако няма желание.
Велев дай утре нова снимка с оправен вертикалПървоначално публикувано от VeleV.Klima