когато климатика на съседа ти от горния етаж през зимата започне да облива твоя собствен, но идеално подравнен по вертикала ми е любопитно как ще си възприемеш естетикатаПървоначално публикувано от frescor
когато климатика на съседа ти от горния етаж през зимата започне да облива твоя собствен, но идеално подравнен по вертикала ми е любопитно как ще си възприемеш естетикатаПървоначално публикувано от frescor
Я виж и се извини че ме изкара лъжец.Първоначално публикувано от zzz
Поне да беше се сетил да снимаш СРЕЩУ климатиците,а не така отстрани....
Първоначално публикувано от VeleV.Klima
БРАВО Велев само че другия път монтирай с акъл .
Ела ти да снимаш срещу тях, в двора има много зло куче. Все нещо ти пречи на тебе.
Ей, изядохте го човека. Постарал се е, това е важно, като гледам как се монтира по София, не е истина. Дай боже повече като него и Ванко.
Определено!Първоначално публикувано от Mega
Едва ли има по-добър в Плевен от него.
![]()
Лекинко доработена Мидейка, за повече комфорт. Иначе са много хубави машинки.
[img width=572 height=600]http://img340.imageshack.us/img340/1007/picture003ux.jpg[/img]
Chofu Sereno RA-2220P модел 1997 год.
Охлаждане 2.0/2.2 кВт консумация 860/1040 Вт EER 2.33/2.12
Отопление 2.8/3.2 кВт консумация 850/1070 Вт СОР 3.29/2.99
Вече една година топли и охлажда работната ми стая, две годинки гаранция и цена от 130 лева без монтажа.
Еййй това да не е олук) да не капе на леглото под климатика
)
Мнооооого просто!!! Със едно вертикално трасе, което минава от горе до долу и обира със къси такива хоризонтални,от всеки етаж (респ. климатик) конденза. Може трасето да е заустено във канал или водостокПървоначално публикувано от nebelservice
Ако е ново строителство може всичко това да остане под фасадата.Била тя с лепена термо изолация ( EPS,XPS) или окачена вентелируема
Чисто и интелигентно. Ако е от вторият тип,може да се остави сгментиран ревизионен отвор по цялата и дължина (височина). Хайде бе хорааа,малко творчество
![]()
![]()
Дреме му на инвеститора на тези проблеми...Няма нов обект с подобно заложена предварително тръбна разводка поради факта,че всеки си слага климите където му падне...Как ще стигна до тая вертикала вляво,ако климатика ми е вдясно...