Много мяза на мидея
Sent from my K012
Ако го е ползвал така без кожуха няма как да не се обледи.
Този пост е редактиран от avenger; 18-01-17 в 12:25.
Извинявам се за въпроса който не е точно по темата.
Защо някой модели са с доста малко фреон? Не вярвам да бъде само заради снижаване на производствените разходи. Все пак цената на няколко стотин грама фреон е незначителна сравнена с цялата цена на климатизатора, а в същото време всички специалисти казват, че повечето фреон дава по-добри отоплителни възможности на машината.
Не казвам, че е от икономия, но наглед една незначителна икономисана сума, умножена по стотици хиляди произведени бройки и става сериозна икономия.
Ето 1 желязно Беко-ледогенератор е,но бачка.Е,малко е шумно,ама...
https://goo.gl/photos/FrBL46x2GRNxqJxv5
Този пост е редактиран от babati; 19-01-17 в 02:57.
Този пост е редактиран от avenger; 22-01-17 в 11:06.
Нещо през тапаталк не се вижда
Sent from my LG-D290 using Tapatalk
Поклон пред тази инженерна мисъл......нямам думи....
Sent from my LG-D290 using Tapatalk
За да достигнат съвършенството, можеше да сложат и някакъв скъп канал.
Много красиво ,а и практично можеш да си простираш чорапите ,или пък да окачиш наденици.
150лв - стандартен монтаж!
Аз бих платил още 50лв за мутра с бухалка, който да наблюдава монтажа.
Ще се получи перфектен, а монтажиста може и да почерпи.
PS: Монтажистите от снимката имат ли си име на фирмата?
Велев, ще ме извиняваш, ама едното няма нищо общо с другото. Ако беше написал: каквито собственика и монтажника, такъв и монтажа, щях да се съглася с теб. Един професионалист, ще монтира каквато и да е машина, така че да не се срамува от работата си. Зная, че доста от колегите ти са на принципа, който си описал, но аз пък една работа или я правя както трябва или не се захващам. Занимавал съм се с друг вид монтажи и съм отказвал на хора, които искат да им ги направя с евтина апаратура, а не с такава, която аз съм преценил, че трябва. "Не всичко е пари приятелю", както пее Лили.