Не на Мидеа и AUX са И не са партньори, а ОЕМ бранд, за тях Gree е прекалено скъпо.
Изпратено от моят LG-D855 с помощта на Tapatalk
Не на Мидеа и AUX са И не са партньори, а ОЕМ бранд, за тях Gree е прекалено скъпо.
И аз съм на север, Тошо никога не е имал проблеми с леда, но много дни се задържа студено и улука замръзнал, и от покрива капе на него. Беше станал на леден блок тия дни. Външно само, но се притесних да не натежи много на стойките и аз поливах. Иначе вътре е ок, няма нищо.
Дано тия дни да стане над нулата и да мога да го размразя,иначе за тежест не се притеснявам,защото по невнимание съм объркал стойките и взех едни чужди,които сигурно ще носят и 24 без проблем и ми ги монтираха тях,иначе трябваше да ходя до работата и да ги сменям.
Да питам,в какво положение да го поливам,имам предвид включен,или изключен?.
Тази зима си е баш зима.Днес в един южен град където три дена има мъгла и снеговълеж вижте как изглеждаха машините.Не ми се снимаше ама всички клими изглеждаха като тези VRV-та но работеха.А бобчето едвам го намерихме,под него има около 50см.сняг.
Sent from my" Xperia M4 Aqua"
Тази зима откакто съм със нагревателй на Тошибата,спрях да поливам с вода.Предишните зими изглеждаше като на Алекси сузумито.Това е снимка от вчера
Sent from my HTC Desire 610 using SetCombG Forums mobile app
По тия открити покриви е ужас с тоя сняг и вятър.
Нагревателя минава ли зад питата ,или е само в тавата.Питам защото Тошибата събира лед зад питата и най вече отстрани.P.S. става въпрос за Тошибата
1ред е под питата,втория ред покрай трите отвора като на кръглия отвор съм го навил на охлюв.80w,нагревател.
Нагревателя работи постоянно във момента,включен директно в контакта.Търсех начин за управление дасе включва само при дефрост но не става,Снимки щети кача няма грижи.
Преди да завали снега много хора спореха, че нагревател в тавата бил излишна екстра, нямало полза, само им харчел ток и не знам си какво... Сега нека да ходят да къртят леда с кирките и да заливат с вряла вода.
- - - - - - - - - -
Така даже е по-добре, че можеш да си го командваш когато искаш.
Днес говорех с един наш клиент,който се занимава с климатици и ми каза,че се връзвал към някакъв температурен датчик,или нещо от сорта ще те излъжа и се включва само когато температурата е под нулата.Каза,че ако се върже към дефростта или нещо такова,няма да има полза от него.Утре ще питам нашият сервизен,той няма начин да не знае и мисля да прасна един такъв за другата зима.Очаквам снимките,мерси за което.