Е той ако не работи докато те няма изобщо е излишен .. по добре духалка .. климатик не може да се запали ,все пак не вдига над 50° ,а срещу къси съединения си имаш предпазител.
Е той ако не работи докато те няма изобщо е излишен .. по добре духалка .. климатик не може да се запали ,все пак не вдига над 50° ,а срещу къси съединения си имаш предпазител.
Аз съм с вътрешна изолация, като го включа на режим Powerful се развърта на максимум и стопля въздуха. Не съм го взел за украса да си почива и да ми работи само на минимум.
Не знам дали климатик може или не може да се запали, но тук на едни хора им изгоря целият горен етаж, пак заради пожар тръгнал от климатика.
Сериозно ме накарахте да се замисля с тези пожари,тръгнали от климатик.Да не дава Господ.
То по тая логика трябва да го гасиш и като спиш ... некадърен монтаж, калпава инсталация , некачествен уред/климатик ... причини колкото искаш и да си там няма да помогне много ...
Брей брей.... тцц... , пък на един приятел му се запали гаража от траф за лед лампа(5-6w)....
Значи като излизам вече - главния бушон надолу и мирна главата .
Иначе на никого не го пожелавам.
Имам братовчед пожарникар каза, че 40-50% от пожарите на, които е ходил са от климатици.
Изпратено от моят HM 1S с помощта на Tapatalk
То от Оня пожарникар и аз не съм чул нищо умно. Ама и от 15 монтажници на климатици, които познавам лично на ни един не се доверих. Единия даже ме погледна учудено като му показах сервизното и вика -- Ама и книги ли да чета?
Изпратено от моят HM 1S с помощта на Tapatalk
Това може да се случи само от китайски климатик. При качествено производство техника това не може да стане.
Как пък няма да си изключа климатиците докато ме няма вкъщи.
Този пост е редактиран от musster; 30-01-17 в 21:35.
Не ти се рзбира какво пишеш. Или слагай запетайки, или не пиши.
При втора ръка до сега пожар не съм имал, нито чул. Добре са обезопасени(с леки забележки към Дайкин). Но фирми и монтажници има всякакви...