Ето и малко снимки от мен.....
Относно за последният монтиран Hitachi RAK35RPC/RAC35WPC
да защото първо помолих вътрешното тяло да е с малко по дълъг тръбен път,а монтажа на външното тяло е на 8-ми етаж.
А за Midea Oasis MS11MU-12HRFN1
които закупих миналата година по скоро не ,защото както се вижда на снимката външното тяло беше момтирано твърде близо до стената ,което попречи на лепенето на топлоизолация.
Висящо черво на стената
Изпратено от моят MI 4LTE с помощта на Tapatalk
Е не е болка за умиране........важното е машините да работят...
Генади80 сложи поне кабелни канали че тоя монтаж не е за гледане,аман от мундари.
Точно това ще правя тези дни....грешката е моя при последния монтаж,предложиха ми да дупнат още една дупка но аз отказах и кабела остана така.Различни марки различно захранване....На единия от вътрешното тяло,на последния от външното
Sent from my Sony Xperia Z3 using Tapatalk
Е да но да ми дупчат още една дупка в вътрешната изолация ......един кабелен канал скоро ще скрие червото....
За какво да дупчат? Шнурът се пуска в пакета-навън и обратно навътре.
Ами тои така е пуснат....Предложиха ми кабела отвън навътре да го пуснат в отделен отвор по ниско долу но аз отказах
Добре, че си отказал тая простотия. Както са те посъветвали, сложи PVC канали на пакета и на шнура и ще видиш за 10-15 лв. колко по-добре ще стане. Можеш да ги закрепиш с винтови дюбели за "Кнауф" навити направо в изолацията. Няма да се виждат и няма да компрометират изолацията. Няма да се носи тежест, така че ще стане много добре с такива дюбели.