До вчера дефрости, днес он-офф.
R32 открива нови хоризонти!
Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk
Днес ходих до един магазин и се натъкнах на тази невероятна гледка и нямаше как да не ви я споделя.
В пълна сила - икономията е майка на мизерията.
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
В този случай много фактори оказват значение за гледката:къса стреха,липса на снегозадържащи елементи,много сняг и слаби стойки.
В случая за мен вината е на собственика.
Иначе е слагал греди през 40 см,а
не можа да ги отпусни навън 70/80см.По принцип пиша, за когато е правен покрива,а не заради климатика.
Този пост е редактиран от Viking72; 04-03-18 в 14:09.
Когато селенията бива съчетана със свръх доза съперничество.
Иначе е подпрял с летвите и чака мен!Аз да му изчистя снега от покрива!
Не знам защо упреквате собственика. Когато ми правиха покрива на къщата, пишман майсторите ми бяха оставили стряха 10-15см. без въобще да съм и казвал такова нещо. Добре че погледнах вечерта. Цяла нощ не бях спал тогава. На сутринта исках да ги изгоня и да прежаля 4500лв. капаро. Искал майстора да направи икономия и взел по-къси греди. Та след много каране и нерви ми удължаваха гредите допълнително. От тогава намразих всички видове майстори.
IMG_20160713_204345.jpg
Уважаеми ВанДан,ето ти къщи,на които покривите са правени с проект от инженер,а не от селските майстори.
Моделът е съобразен със снеговалежите за района.
Смятам,че нататък не е необходимо да ти обяснявам..
Уважаеми Викинг,
и у нас всички покриви се правят с проект от инженер, а не от селските майстори.
Е даде,ама изпълнителя е бай Пенчо от съседното село,щото взима тънко,а може да прави и рационализации.Мисли се за строителен инженер.Направил е покривите на две плевни....
IMG_20160721_182308.jpg
Ето и панели как се поставят по ската,нищо че не са на юг.
Но бай Пенчо знае зимни летни градуси и ще ги постави така,че да о...покрива.
Този пост е редактиран от Viking72; 05-03-18 в 10:08.
Всеки си носи отговорност за това как изпълнява проектите и не е коректно да се обобщава. И в Германия сигурно си има "бай Пенчовци"...
Всичко идва от ниския стандарт на живот/платежоспособност на населението. Какво може да се очаква от държава в която програмистите бяха пратени да отглеждат овчо. Примери безброй.