На такъв "майсторлък" преди време един познат холандец беше възкликнал - " Добре, че не си правите и децата с ръцете"
Явно и на собствениците им е все едно...
На такъв "майсторлък" преди време един познат холандец беше възкликнал - " Добре, че не си правите и децата с ръцете"
Явно и на собствениците им е все едно...
Този пост е редактиран от stainway; 31-08-18 в 02:12.
Като гледам монтажите от снимките се надявам поне реакторите на АЕЦ Белене да не бъдат асемблирани от българи, че току виж Европа станала негодна за живеене...
А има и по-евтини монтажи по €350 ако си инсталираш сам вътрешно и външно-само идват да вакуумират, тест под налягане и отваряне на крановете
П.П. Разбира се ако е така безумно монтирано-може и да не ти отворят крановете
Малко снимки от Гръчко. Голямо разнообразие на марки от които у нас съм виждал само климатици на Грее и Тошиба. Над главата ми е истински самурай на 230 V- конвенционалка. В хотела има и други марки самураи. Никъде не видях видим тръбен път или течащ конденз. По нататък ако видя ще го снимам /като куриоз/.
Така пише на лепенката на вътрешното тяло. Според теб къде е правено? Даже на 100 волтовите модели правени в Китай си пише, че са правени там. Това не вярвам да е купувано от български търговец на Фуджицу. Щото те нали всички са правени в Япония, макар на лепенките да пише друго.
На това ли му викат мобилен климатик? Какъв е замисълът да се монтира външно тяло в каросерията на камион?
Камионът е някакъв вид атракцион в нещо като лунапарк. Убягва ми обаче смисълът на този вид монтаж на климатик.
В САЩ е доста разпространено излъчването на реклами от камиони с видеостени отзад.
През седмицата обикалят центъра на града, а уикендите са на паркингите на разни спортни събития или концерти.
Почти всички камиони са с по един или два климатика.
Апаратурата + операторите...
Струва ми се, че в камиона от снимката и външното и вътрешното тяло са вътре в каросерията и не знам какъв е ефекта.
Тези камиони са мобилни 7D киносалони. Има много от тези инструменти в Турция. Джобни кина за 8-10 души. Той прави кратки 5-10 минути импресии. Използва се за охлаждане на залата в климата.
https://youtu.be/rMd-m7rZB1A
- - - - - - - - - -
Funai, Ементал, тези продукти са широко продавани марка с Mitsuco между 2005 -2010 година в Турция. Да, тези машини са оригиналните японски производители. Много добро качество. Машини, които служат от много години.
Този пост е редактиран от mbirol; 06-09-18 в 19:24.
Любимите на Додо, Треота ги има и по влаковете.[emoji41]
Изпратено от моят MI 6 с помощта на Tapatalk