Боби, мен ме кефи как са "барнали" кабелния канал в тон с пода! И ме озадачава защо не са оправили цокъла...
Може кучето да го е изтъркал.
Фразата: "да спиш пд климатик" добива съвсем буквално значение!
Боби, мен ме кефи как са "барнали" кабелния канал в тон с пода! И ме озадачава защо не са оправили цокъла...
Може кучето да го е изтъркал.
Фразата: "да спиш пд климатик" добива съвсем буквално значение!
В старото жилище преди 15г си бях монтирал така климатик - не толкова ниско ,но под прозорец - топли много добре .
Калчев беше монтирал така, имаше и снимки.Скоро не е писал.Само лятоска не знам, как ще работи.
И аз имам такъв монтаж на вилата от преди 2-3г., под прозорец. Стара конвенционалка, снета от апартамента. Върши работа добичето за преходните сезони и зимата докато камината "загрее". Само на отопление, лятото не се налага охлаждане.
Учудващо е, че не се задръства с прах от пода, поне не много.
Този пост е редактиран от goshe; 01-03-19 в 11:37. Причина: допълнение и уточнение
Ето и прословутите тръбни пътища, монтирани от строителя. Това се води лукс строителство. Пречупени тръби, кабел с три жила, вместо с четири. А мястото на вътрешното тяло на възможно най-безумната и неизползвамеа позиция.
Това е масово...
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
Този пост е редактиран от Mega; 19-03-19 в 11:00.
Аз пък докато съм жив няма да разбера, защо, като изключим естетиката, тръбния трябва да е наврян в стени и дувари.
Защото в новите сгради не дават да слагаш климатици по фасадите. Тръбния път минава през 2-3 стаи, или до покрива, или до където им е хрумнало. Колко метра е и на колко места е пречупен, само с хвърляне на боб се разбира. Никой, никога не знае.
Този пост е редактиран от Mega; 19-03-19 в 11:43.
Eто една и от мен .... В махалата в някаква мода да си опаковат Япончетата
Да не лепи директно сняг зимата. Бих предпочел повече размразявания пред грозна фасада.