Това не го казвай в Бургас Има скрита Японска технология в Осака
Това не го казвай в Бургас Има скрита Японска технология в Осака
То в европа и терористичните актове трудно минават за такива повечето се обявяват за нещастни случаи с психично болни и лееко преструващи се на ранени. Затова амуджите се вихрят , но целта е "бройлера" да се мисли за защитен лебед , а не заради паниката.
Изобщо не ми дреме името на коя марка щяло да бъде накърнено и цените на акциите и щели да паднат (пари затворени там нямам) ... еле па на китайски монополист.
На първо място е човешкия живот !!!
Всички животински видове при наличие на опасност(дори фалшива) първо сигнализират околните. Това запазва популацията на вида в природата през вековете (просто но ефективно) !
Може холандците да са извънземен вид и първо внимателно да установяват корените , степента , посоката и мириса на опасноста преди да предупредят близките си ... но те не са пример за запазване на популацията си(лично мнение - не съжалявам).
Малко по уважително към България и по-специално Българите моля !!! Коя е най-старата държава в Европа ?
Абито(mbirol) трябва да е станал вече вносител на грее , но не е почерпил ...
Изпратено от моят SM-N9005 с помощта на Tapatalk
Като гледам как се запазва популацията...
Хайде да се държим малко по-нормално. Най-старата държава в Европа е Сан Марино, но това няма нищо общо с климатиците.
Аз също ви предупредих за няколко марки, които са обявени за опасни и подлежат на подмяна, ремонт... Но разбира се друго си е да се заяждаме за глупости.
Както писах-направете тема за това и предупреждавайте популацията... Щом така трябва, пък нека не се знае причината и за кои модели става въпрос.
Явно има проблем и е добре да се знае кои модели, години на производство, серии имат опасност-другото са просто приказки без никаква конкретика.
А за Кралството не берете грижа-всичко е наред
Девизът е je maintiendrai !
Този пост е редактиран от stainway; 13-01-19 в 04:28.
Off: Извинявай stainway, пишеш да се държим нормално пък намесваш Сан Марино при най-старите държави в Европа.
Понякога да замълчиш е по-добре отколкото да пишеш неуместни коментари.
С най-добри чувства ти го пиша това.
Стейнуей, така четейки между редовете се загледах, че почти всички форумни фирми имат проблем при работата си с българския вносител на Грее. Освен Велев имаше и други хора, които намекнаха, че вносителите избягват от задълженията си по отношение гаранция, че трудно се работи с тях и подобни. Това положение може да няма нищо общо с положението в други страни. От там и лошото мнение за марката.
Малко да внесем нотка черен хумор - Велев беше писал преди, че тези, които сме на природен газ сме били бомбаджии, но излиза че май бомбите са повече в неговия бизнес.
Stainway, никога не казва реална лоша дума за GREE при нужда, а като има голям проблем измества същия и към други марки. Нещо ме съмнява вече напълно участието му тук.
Всяко следващо мнения, което не е свързано с темата, ще го трия.
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
Ето снимка на един, когото засякох днес на един светофар, и на когото студът определено му понася - за климатик ползва директно зимата и също има голям проблем с всичко, дето gree. Мен днес ме накара да се усмихна, може и вас да успее! (Просто опит за шеговит каламбур е присъствието на спорната марка по-горе. Хора, дайте да четем форума с кеф и да не се нападаме, а?!)
Изпратено от моят Redmi Note 5 с помощта на Tapatalk
Това е добра идея за зиморничеви колежки
Да им топли пръстчетата
Добре е станало.
Изпратено от моят Mi A1 с помощта на Tapatalk
Този пост е редактиран от Aleksandars; 15-01-19 в 19:46.
Коя марка са с такова дистанционно?
Изпратено от моят Mi A2 Lite с помощта на Tapatalk