Като те викнат, че "бингията" нещо не работи и видиш подобно нещо?!
Като те викнат, че "бингията" нещо не работи и видиш подобно нещо?!
Във Франция, всичко е под конец.
Моделът би трябвало да е KMTA или KPCA. Бачка си типично като по-старите Фуджаци, има около 20 секунден шум от фреон при всяко тръгване, въпреки образцовия монтаж и достатъчния тръбен път. Външните бяха 4-11гр., бачкаше он/офф, като продължителността на он цикъла беше около минута и половина, при задание 22-23гр. и фиксирана 2-ра степен на турбината. Така и не слезе на прословутата първа степен, нито веднъж за 4 вечери.
Този пост е редактиран от rosswen; 24-09-21 в 14:39.
Хич не е чист...
Имаше нужда от основно почистване. И реших да видя какво има под капака:
18-ска
Един приятел ми звъня да ме пита добре ли е, това нещо струва 80 лв. без тавата. В София, Подуене. Няма улук, към който да се свърже и отдолу е кафе и не можело да тече там. В кофата има камък за допълнителна сигурност. Пита ме 5 пъти добре ли е. Да видим вие какво ще кажете. Кофата е от тях също, а това в дясно било хвърчило.
Трябват поне още четири колена .
Правото PVC защо стои така подпряно?
Ако пък бяха завъртели ваната на 180гр. можеше и с по-малко колена да минат, но нямаше да изглежда толкова яко.
Тази тераса няма ли отводняване?
Да ги връща ли или да търпи това чудо? Иначе имало отводняване, но било далече на 5м.
добре е ,даже е евтино .. все пак някой е ходил до магазина ,после до тях да го сложи .. като е с 2 леви ръце ще търпи подобни неща и ще плаща
Стичането на малко вода дори и във вертикална тръба води до замръзването и.
Който не разбира от Арт - Изкуство не може да разбере дали е добре направено . Може да е гениално .
Да, това е изкуство... ...в стил гротеска. Символ на съвременната безмозъчност и празнолавие.
Изобщо няма нужда от кондензна вана и от целия този кич.
С обикновен кондензен маркуч и нагревателен кабел в него щеше да стане спретнато и прибрано, а парите, които е прахосал за тази гротеска с кофата щяха му да стигнат да плаща тока на нагревателя за 10-20 години напред...
да ама кофата става и за кисело зеле ,става и да си изпереш маратонките в нея ,даже може с вода от конденза да го направиш