Страница 33 от 334 ПърваПърва ... 2331323334354383 ... ПоследноПоследно
Резултати от 481 до 495 от общо 5010
Like Tree3757Одобрявам

Вашите снимки

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Re:Вашите снимки

Цитат Първоначално публикувано от Aleksandars
    Какви са тези тъпанари бре.....Оф, колко мъка има по този свят.....
    Така се работи по двама в екип - единия(по-малкия "майстор") пробива дупките и монтира стойките на външното тяло, докато другия("по-големия" майстор) измерва, реже и бандажира тръбния път. После се чува нещо от сорта на "ей...що толку ниску си ги набил тей стойки..." след което "по-глемия майстор" провисва през прозореца с главата надолЕ, а "по-малкия майстор" и моя милост държат "по-големия майстор" за краката, но важен е крайния резултат. Няма да изпадам в подробности от къде съм запознат с въпросната "техника" на монтаж .

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2011

Това е един монтаж на климатик вижте го/ще ви бъде интересно/.... http://vbox7.com/play:0d5375fa приемам критики и похвали.....не съм майстор,и нямам претенции/за първи път ми е/...

4. Senior Member Аватара на bobovo
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    гр. Петрич

Браво ,добре си се справил.

5. Senior Member
    Тук е от
    May 2008
    Живее в
    Burgas, Bulgaria, Bulgaria

МЕРАКА Е ВОДЕЩАТА СИЛА...........БРАВО.пожелавам ти следващия път да направиш този пракрасен монтаж на един хубав КЛИМАТИК.

6. Тук е от
    Feb 2010

Екстра е,нещо като се прави с мерак и желание крайния ефект е красота

7. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Пловдив

Браво за монтажа пич,ти направо засенчи една камара монтажници.Да знаеш,че и монтажа на климатици вече са ти силна страна.Страшно ми хареса с тази тръба ф-50 за отвън и лятото като си местя единия климатик ще ти открадна НОУ-Хауто.

8.  

9. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

Доста естетика има valentino76bs -браво.Струва ми се обаче,че ще трябва да покриеш външното тяло на Мидеята,за да не го подмокря онзи отгоре-май са на една линия?

10. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2011

Правилно си забелязал,даже нямаше и извеждаш маркуч докато слагах външното тяло моя приятел ми държеше чадър целия станах вода,но отвсякъде тука сме млади хора веднага момчето си взе маркучотвори си климатика изми си го пълен беше с боклуци ...абе ей хора много важно е комшиите да са готини хора а пък и мене много ме слушат незнам що така....:....
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1295682720[/time]_________________________________________________

Бях си наумил да взема нещо добро за около 1500 лева но като се регистрирах тука се отказах..хаха...главата ми бръмна....по добре кенеф за 500лева/от колкото за 1500/..и с останалите 1000 да му плащам тока 5 години/шегувам се/....
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1295682851[/time]_________________________________________________

Идея си нямаш колко си прав......

11. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Гледам по ника си ми съименик беше ми писал на лично ама аз не мога да ги чета и да пиша все пак съм наказан тук. Та относно монтажа добре си се справил не ми харесва наклона на тръбите вътре можело е да по ниско вътрешното. Конденза защо не е изведен навън и как успя да прекараш тръбите през 90градусовото коляно?

12. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2011

Ника лъже....,приемам забележките,......уместен въпрос имаш наблюдателно око,трите колена са различни горното е супер приема всякаква форма от ябълката се върти на 360градуса става право, криво,всякакво.....второто е от две части свързани с гайка...а последното е обикновено ППР което трябваше малко да зарежа....ще кача още снимки/виж конденза/....ти що си наказан,не слушаш ли.....строг тъмничен или пробация ти дадоха...хаха...
    Прикачени изображения Прикачени изображения

13. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в

Да сега разбрах за конденза защо е там. Къде се продават тия кривки и тръби? Не съм виждал никъде такива ама и ти си професионално изкривен вижда се по уредите как си ги накичил.

Наказан си, защото системно нарушаваш правилата на форума.
    Забелязвам, че поредното подобно нарушение е рефрена ти, че си бил наказан несправедливо. Пускаш го поне веднъж дневно. Следващият път, когато го напишеш някъде ще бъдеш изгонен.
    Нито аз, нито модераторите на форума имат желание и време да следят непрекъснато постовете ти и да те модерират.
    Крис

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2011

По ВиК магазините/специализираните/ трябва да има всичко.EЛ. ТЕХНИК съм в мозъка на костите.....за тва така....4 метра ми е пътя трябва ли още фреон

16. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в

Не не е нужно обикновено е предвидено монтажа да е до 5 метра но понякога се оказва че не са зредили достъчно. А да между другото този шлаух на кабела не е нужен а и едва ли ще изкара дълго.

17. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2011

Напротив гофрата е термо и водоустойчива не е обикновена , а съм е сложил защото кабела е ШВПС ,а не ШКПТ/Л

18. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в

Ще ме накараш да видя из магазините за такива тръби и кривки защото ми е интерсно дали като стоиност ще е по изгодно от пвц канала а и може да се икономиса бандажа който си е 4лв. Само ме притеснява едно че тръбата може да се пречупи при огъването с тази кривка.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 33 от 334 ПърваПърва ... 2331323334354383 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Заледяват ли се вашите LG
    От petro във форум Климатици Samsung, LG
    Отговори: 0
    Последно: 29-01-13, 19:11
  2. Моля за вашите мнения за PHILIPS 42 PFL4307H
    От ivchoni във форум Philips телевизори
    Отговори: 3
    Последно: 18-11-12, 20:49
  3. Споделете как се справят вашите HAIERI в тоя студ
    От pif_40 във форум Климатици Haier
    Отговори: 7
    Последно: 14-02-12, 00:45
  4. Отговори: 6
    Последно: 20-07-09, 15:59
  5. Вашите творения на Графичните редактори
    От Gamemaniak1 във форум Уебдизайн и 3D
    Отговори: 1
    Последно: 09-02-04, 02:32

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе