Страница 35 от 334 ПърваПърва ... 2533343536374585 ... ПоследноПоследно
Резултати от 511 до 525 от общо 5010
Like Tree3757Одобрявам

Вашите снимки

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Re:Вашите снимки

За какво са ви тези покриви?

2.  

3. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

Цитат Първоначално публикувано от VeleV.Klima
    За какво са ви тези покриви?
    Е ми да речем,че има хора ,които са вложили труд,хъс,видя се и не -малко умение, като за първи път и си ценят собственоста-защо горният климатик да ''опикава'' неговият постоянно?Да го предразполага към обледяване,да лъже датчици и да ръждясва ускорено.Но явно така си мисля аз и собственика,а професионалистите са на друго мнение...

4. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Как за какво? Такива висулки бяха надвиснали над климатика миналата зима, че брах страх сума ти време за него. Накрая една все пак го уцели и нагъна леко топлообменника - има резка. Покривчето си е много добро даже.

5. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в

Този покрив ако си мислиш че ще опази нещо като висулка забрави.

6. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2011

Цитат Първоначално публикувано от VeleV.Klima
    Този покрив ако си мислиш че ще опази нещо като висулка забрави.

Не бе човек,тоя покрив съм го направил за гъзария само ,кво да пазя те тея пършиви мидеи не заслужават такова внимание,а пък тука при нас в Бургас валят киселинни дъждове и може да разядът кутията...........за кви висулки ми говориш то тва да не е Плевен .....тука зимата не пада под 15 градуса....:..

7. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в

Ти не четеш ли постовете преди мен. Пък като не заслужават внимание що беше този зор с улуци покриви? Много си противоречите с постовете в този форум.

8.  

9. Member Аватара на ceco.bojkov
    Тук е от
    Apr 2010

valentino76bs Браво остана само едно одводнение да измислиш на компресора ,не че и трябва на Мидейката но да има

10. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2011

Питаш ме защо ,аз съм писал по нагоре за гъзария......даже смятам сега едни криле да му сложа та да може сам да се мести от едната на другата стая.....
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1296315543[/time]_________________________________________________

Цитат Първоначално публикувано от ceco.bojkov
    valentino76bs Браво остана само едно одводнение да измислиш на компресора ,не че и трябва на Мидейката но да има
    няма проблем има още работи който ще му накича ...нова ера в монтажа.....хаха,само гледай и очаквай...ще го направя да мърка да мяука даже и англииски да приказва....

11. Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от valentino76bs
    Питаш ме защо ,аз съм писал по нагоре за гъзария......даже смятам сега едни криле да му сложа та да може сам да се мести от едната на другата стая.....
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1296315540[/time]_________________________________________________

няма проблем има още работи който ще му накича ...нова ера в монтажа.....хаха,само гледай и очаквай...ще го направя да мърка да мяука даже и англииски да приказва....
    Изрежи предния панел на вътрешното тяло, слагай нещо прозрачно като прозорец и монтирай неони зад вентилатора. Компютърните модери ще изпукат от завист. Ако пък турбината се окаже от прозрачен материал...мале, мале.

12. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2011

Цитат Първоначално публикувано от IMonev
    Изрежи предния панел на вътрешното тяло, слагай нещо прозрачно като прозорец и монтирай неони зад вентилатора. Компютърните модери ще изпукат от завист. Ако пък турбината се окаже от прозрачен материал...мале, мале.

С шегите дотук..ся по сериозно....имах една малка вибрация която се предаваше на панела,впрочем искам да кажа че и под нулата Мидеята е учудващо тиха ....и поръчах една специална антивибрационна гума /подложка/заедно със гумени шайби за главите на болтовете искам да ви кажа ,че сега няма следи от вибрация не лъжа ако някой има такъв проблем може да ми пише имам още гума за една клима ще му я пратя.....на мене ми свърши работа определено.
    Прикачени изображения Прикачени изображения

13. Senior Member
    Тук е от
    May 2008
    Живее в
    Burgas, Bulgaria, Bulgaria

а бе градски..........ти фърли повече лев за монтаж,отколкото за климатик бре

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Валентино,страшен елемент си,ама 'фани ма'ни мрежата на външното.

16. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2011

[quote=DUNDURMA ]
    а бе градски..........ти фърли повече лев за монтаж,отколкото за климатик бре
    [/quote

Човек е толкова голям ,колкото са големи мечтите му.......
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1296390437[/time]_________________________________________________

Цитат Първоначално публикувано от johny01
    Валентино,страшен елемент си,ама 'фани ма'ни мрежата на външното.
    Що бате по икономичен ли ще стане.......че сега го засичам гори по два лева на 24 часа....

17. Member
    Тук е от
    Apr 2009

Тая процедура с гумите я аз я приложих на малкото Саньо само,че изрязах две ленти от въздушна възглавница на товарен автомобил.В последствие обаче правих санировка и сега от стойките се вижда само хоризонталната им част.

18. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2011

Как да я махна тая мрежа разглобява ли се кутията или с резача.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 35 от 334 ПърваПърва ... 2533343536374585 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Заледяват ли се вашите LG
    От petro във форум Климатици Samsung, LG
    Отговори: 0
    Последно: 29-01-13, 19:11
  2. Моля за вашите мнения за PHILIPS 42 PFL4307H
    От ivchoni във форум Philips телевизори
    Отговори: 3
    Последно: 18-11-12, 20:49
  3. Споделете как се справят вашите HAIERI в тоя студ
    От pif_40 във форум Климатици Haier
    Отговори: 7
    Последно: 14-02-12, 00:45
  4. Отговори: 6
    Последно: 20-07-09, 15:59
  5. Вашите творения на Графичните редактори
    От Gamemaniak1 във форум Уебдизайн и 3D
    Отговори: 1
    Последно: 09-02-04, 02:32

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе