За какво са ви тези покриви?
Е ми да речем,че има хора ,които са вложили труд,хъс,видя се и не -малко умение, като за първи път и си ценят собственоста-защо горният климатик да ''опикава'' неговият постоянно?Да го предразполага към обледяване,да лъже датчици и да ръждясва ускорено.Но явно така си мисля аз и собственика,а професионалистите са на друго мнение...Първоначално публикувано от VeleV.Klima
Как за какво? Такива висулки бяха надвиснали над климатика миналата зима, че брах страх сума ти време за него. Накрая една все пак го уцели и нагъна леко топлообменника - има резка. Покривчето си е много добро даже.
Този покрив ако си мислиш че ще опази нещо като висулка забрави.
Първоначално публикувано от VeleV.Klima
Не бе човек,тоя покрив съм го направил за гъзария само ,кво да пазя те тея пършиви мидеи не заслужават такова внимание,а пък тука при нас в Бургас валят киселинни дъждове и може да разядът кутията...........за кви висулки ми говориш то тва да не е Плевен .....тука зимата не пада под 15 градуса....:..
Ти не четеш ли постовете преди мен. Пък като не заслужават внимание що беше този зор с улуци покриви? Много си противоречите с постовете в този форум.
valentino76bs Браво остана само едно одводнение да измислиш на компресора ,не че и трябва на Мидейката но да има
Питаш ме защо ,аз съм писал по нагоре за гъзария......даже смятам сега едни криле да му сложа та да може сам да се мести от едната на другата стая.....
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1296315543[/time]_________________________________________________
няма проблем има още работи който ще му накича ...нова ера в монтажа.....хаха,само гледай и очаквай...ще го направя да мърка да мяука даже и англииски да приказва....Първоначално публикувано от ceco.bojkov
Изрежи предния панел на вътрешното тяло, слагай нещо прозрачно като прозорец и монтирай неони зад вентилатора. Компютърните модери ще изпукат от завист. Ако пък турбината се окаже от прозрачен материал...мале, мале.Първоначално публикувано от valentino76bs
Първоначално публикувано от IMonev
С шегите дотук..ся по сериозно....имах една малка вибрация която се предаваше на панела,впрочем искам да кажа че и под нулата Мидеята е учудващо тиха ....и поръчах една специална антивибрационна гума /подложка/заедно със гумени шайби за главите на болтовете искам да ви кажа ,че сега няма следи от вибрация не лъжа ако някой има такъв проблем може да ми пише имам още гума за една клима ще му я пратя.....на мене ми свърши работа определено.
а бе градски..........ти фърли повече лев за монтаж,отколкото за климатик бре
Валентино,страшен елемент си,ама 'фани ма'ни мрежата на външното.
[quote=DUNDURMA ]
а бе градски..........ти фърли повече лев за монтаж,отколкото за климатик бре
[/quote
Човек е толкова голям ,колкото са големи мечтите му.......
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1296390437[/time]_________________________________________________
Що бате по икономичен ли ще стане.......че сега го засичам гори по два лева на 24 часа....Първоначално публикувано от johny01
Тая процедура с гумите я аз я приложих на малкото Саньо само,че изрязах две ленти от въздушна възглавница на товарен автомобил.В последствие обаче правих санировка и сега от стойките се вижда само хоризонталната им част.
Как да я махна тая мрежа разглобява ли се кутията или с резача.