А от каде знаете, четя така да е искала и си го е направила важното е да си работи без броблем и да и е топло товае най важното
![]()
![]()
![]()
А от каде знаете, четя така да е искала и си го е направила важното е да си работи без броблем и да и е топло товае най важното
![]()
![]()
![]()
Съвсем нормален монтаж, не виждам защо се търсят проблеми там, където ги няма.
Защото, докато едни се забавляват, други трябва да мрънкат.Първоначално публикувано от edi1
Всички разбраха, че никой не гледа монтажа. хаха.
![]()
Просто един елементарен монтаж беше представен разлчно, приятно и с намигване към всички нас.
Аз от кога казвам на жената да я вземам да правим монтажи, поне ще е забавно и ще зяпат клиентите като се качи на стълбата.
Та тук не ми стана ясно защо не е горе дупката за тръбния път?
Да не би за да е на топличко вътре ?
Много лукава идея, Велев, ако ти издъниш работата - набеждаваш жена ти и готово![]()
че може и някой лев допълнително да заработи женичкатаПървоначално публикувано от VeleV.Klima
![]()
За всички като VeleV.Klima които се питат защо пакета е от вътре,а не отвън отговора е следния:
няма да има наклон и лятото ще капчука вътре водица.
Както е казала и MisHkaA ще има пълен ремонт в стаята /напролет/ и тогава пакета ще излезе навън преди земането на размерите на новата дограма.Надявам се да ви е станало ясно вече колеги.![]()
Ясно. Вътрешното тяло е отвън, а външното вътре. И ще се ползва сега в ржим на охлажданеПървоначално публикувано от bobovo
![]()
Ами пролет ,пролет ма ако реши да е август и пусне на охлаждане какво правиме а?Първоначално публикувано от Kasap
Kasap поне теб те знам ,че имаш чувство за хумор и не ти се хващам.![]()
bobovo,може да си горд,че "заедно" с Мишката направихте най-известния и коментиран монтаж.Дали заради хубавата майсторица...дали заради друго,не знам.Не съм капацитет и не мога да коментирам.
Аз само гледахПървоначално публикувано от Bivola
.Монтажа си е изцяло неин.
Монтажа е интересен, ако може още снимки да го разгледаме по-подробно. Ъъъъъ снимките ако може да са от плажа.
Като каза за вакум малко се посмях.MisHkaA пусна вакуумпомпата и докато почерпи за новата придобивка тя си бачка 50 мин.Ма много вкусна почерпка беше направила та я забрави че я е пуснала.Първоначално публикувано от Kasap
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1320173606[/time]_________________________________________________
А за снимки от плажа трябва към майстор MisHkaA да се обърнеш.Първоначално публикувано от BLUE1
![]()