Благодаря
Ако го беше сложил точно над вратата/свода, щеше да е по-добре. Като правиш ремонта напролет, имаш възможност да коригираш!Първоначално публикувано от bobovo
Тук повечето сме фетишисти. Обемисто външно тяло ни възбужда значително повече.Първоначално публикувано от ivan1
Ще ми издуха трохите от масата .След ремонта ще бъде на срещуположната стена.Първоначално публикувано от aruba_man
То дето се вика, дотук 2 страници добре ,ами кажи как работи машинката.
Върни се 4 страници назад и ще прочетеш как работи.
За протокола-изненадващо в стая 25 квадрата нагласен на 20 градуса при външна температура 6 гр. работи в on/off режим.
И най важното както при Fujitsu-то така и при General-a няма шум от фреон-а като спре компресора.
Аз първото впечатление го прочетох, после нали стана по-студено, та в студа как е ми е мисълта.
Къде е станало по студено?Аз съм от гр. Петрич и тук през деня е 18-20 градуса,а вечер към 6-8 градуса.
Мадамата и добра ракия ли е сварила ?! ( тук следва смайли с течащи лиги, ама не знам как става )Първоначално публикувано от bobovo
Да, бе.Забравих, че сте от най-южния край.Първоначално публикувано от bobovo
Хахаха bobovo показваш завидни умения на фотошоп,развесели ме.
И сте прави,то ние в Петрич само с домашна ракийка се пазим здрави и на топло,облагодетелствани сме с топъл климат и много лозя,така че ако на някой му се допива ракийка и не обича студените зимни месеци,знае на кого да дойде на гости
Че и такова уютно изглежда с тези тухлички и тази кафявата дървенийка... Човек като се позабрави сяда срещу Фуджика, включен обаче на студено, да не се разкарва до терасата да оветря и след малко пак наново с огнената вода и туршийката...