Благодаря![]()
Ако го беше сложил точно над вратата/свода, щеше да е по-добре. Като правиш ремонта напролет, имаш възможност да коригираш!Първоначално публикувано от bobovo
![]()
Тук повечето сме фетишисти. Обемисто външно тяло ни възбужда значително повече.Първоначално публикувано от ivan1
![]()
Ще ми издуха трохите от масатаПървоначално публикувано от aruba_man
.След ремонта ще бъде на срещуположната стена.
То дето се вика, дотук 2 страници добре,ами кажи как работи машинката.
Върни се 4 страници назад и ще прочетеш как работи.
За протокола-изненадващо в стая 25 квадрата нагласен на 20 градуса при външна температура 6 гр. работи в on/off режим.
И най важното както при Fujitsu-то така и при General-a няма шум от фреон-а като спре компресора.
Аз първото впечатление го прочетох, после нали стана по-студено, та в студа как е ми е мисълта.
Къде е станало по студено?Аз съм от гр. Петрич и тук през деня е 18-20 градуса,а вечер към 6-8 градуса.
Мадамата и добра ракия ли е сварила ?! ( тук следва смайли с течащи лиги, ама не знам как става )Първоначално публикувано от bobovo
Да, бе.Забравих, че сте от най-южния край.Първоначално публикувано от bobovo
Хахаха bobovo показваш завидни умения на фотошоп,развесели ме.![]()
![]()
И сте прави,то ние в Петрич само с домашна ракийка се пазим здрави и на топло,облагодетелствани сме с топъл климат и много лозя,така че ако на някой му се допива ракийкаи не обича студените зимни месеци,знае на кого да дойде на гости
![]()
Че и такова уютно изглежда с тези тухлички и тази кафявата дървенийка... Човек като се позабрави сяда срещу Фуджика, включен обаче на студено, да не се разкарва до терасата да оветря и след малко пак наново с огнената вода и туршийката...