Ето го и моя монтаж на TOSHIBA RAS-406LDR. Мисля че добре се справиха.
Ето го и моя монтаж на TOSHIBA RAS-406LDR. Мисля че добре се справиха.
Да, наистина е много добре, доколкото се вижда.
Какво стана с дистанционното-пуска ли се плазмата?
Като изключим че тръбите излизат от странно място изглежда добре...
За съжаление не мога все още да намеря дистанционно да пускам плазмата. Проверих на много места но нямат.Първоначално публикувано от diksanal
Пробвах онзи ден с едно дистанционно за европейски Дайсейкай не тръгна. Иначе ми предлагат по 80-90$ доставено ново оригинално за моя модел от Япония.
За съжаление е така.Погледнах сега в Yahoo търг е 500 ¥ ползвано,което е 9,17лв.,но как са куриерсите услуги от Япония до тук не знам.Първоначално публикувано от selium
Ако имаше и сложена мека връзка до крановете на външното тяло щеше да е чудноПървоначално публикувано от cooler
![]()
Дай една снимка и вътре как е монтирано че наистина е странно къде излизат тръбите.
що да е странно Велев най вероятно дупката са я ударили по диагонал с по дълга бургия и си е станало перфектно
Защото при такова пробиване има вероятност да откърти ъгъла на прозореца.Първоначално публикувано от zzz
Според мен точно лисата на по-дълго свредло е наложила този тип излизане....
Ето и снимка на вътрешното тяло. Всичко е вкопано, по мое мнение се получи много добре. Наистина, стената е продупчена по диагонал за да излезе отвън.
Видимо всичко изглежда пипнато само че аз бих избегнал момента в който да виждам тръбите от вътре през прозореца ... още повече при наличието на тераса под климатика, дори бих се опитал да кача външното тяло горе въпреки че тогава вентилите биха били по-трудно достъпни но пък терасата ще е по-свободна...
Явно са пазили външният вид на сградата със прикрити канали и външно тяло.Чупките по кабелният канал са ефектни,но излишни и се натрапват,отвесно би било по-добре,според мен.С тия дълги стойки,ще има обелени крака,болката е ужасна,да бяха ги резнали малко.Честито за хубавата машина,да си я ползваш със здраве!
Точно така, исках да запазим фасадата на сградата а не като всички останали да се изцвъкаме на фасадата само и само да ни е по-удобно и лесно. Именно заради това реших да пожертвам тези така и ненужни 50-60см от края на терасата които не използвам така или иначе.Първоначално публикувано от frescor
Благодаря за пожеланията, предполагам времето ще покаже...
Грозна работа - тръбния пакет не се вижда, но за сметка на това захранващия кабел .....