Е ако "техника" не може да направи нищо при очевидния проблем най-добре да си търси нова професия - щото касапи много ама хируризте са малко...ако ме разбираш
Е ако "техника" не може да направи нищо при очевидния проблем най-добре да си търси нова професия - щото касапи много ама хируризте са малко...ако ме разбираш
То при такива пациенти заболяването е хронично а личението само подтиска симптомите така че не хирург ами и Гъндалф да се пробва все тази
Като му гледам монтажа с гайките отгоре и парче гума вместо тампон,явно хирурга е препоръчал иначе хубавата къщурка.
Абе като го позагледах мъченика той да не е със легнал компресор??? Преди години имаше едни хитачита с легнал скрол комп....
Ето едно капково напояване.....модернизирано,дали собственика или монтажниците са го направили незнам ,но е много функционално..:...
И аз се пресъединих към семейството на Fujitsu /12LGC/ 3м. тръбен път.
Ето и някой снимки:
Честито и дълги години да му се кефиш, че те топли безпроблемно
Имам същия вече два месеца - единствено бих препоръчал при по-ниски температури да се маха отводнителната система. При постоянни минусови температури при мен започна заледяване на отводнителния отвор. Махането на щуцера спестява много главоболия след това.
bobovo сподели малко относно монтажа.Гледам тампони на външното тяло,май бая са те гевезили майсторите,еле пък ако са били и на кеф да вакумират машината....
Тръбния път само дето ми се вижда, че не е 3 метра, а по-малко, иначе добре са го направили.
А ЧЕСТИТО, bobоvo махни завесета и снимай наклоня на 3-то метра