Здравейте,
От дълго време не бях се палел на тази тема, но докато препрочитах написаното попаднах на една стара моя идея която тук виждам като "яко оплюта".
Става дума за идеята да се ползва ненапълно оползотворената енергия излизаща от вътрешното тяло за да добявя такава на външното, или казано по друг начин : в режим на топло - 20-те градуса излизащи от вътрешното тяло да помагат за изпарението на фреона.
Това на теория се прави с междинен топлообменник, който аз реших да изработя от вече положените тръби.
За огромно съжаление аз не успях да разработя такава схема в режим на отопление, но в режим на охлаждане - УСПЯХ.
Схемата работи при стари климатици които работят само на охлаждане и дюзата им да се намира във вътрешното тяло. Ако не изолирате тръбите, а напротив - умишленно стегнете двете тръби заедно - то получавате въпросния междинен топлообменник ( 50-100W/m тръбен път). Резултата е разширяване на температурния диапазон ( пада температурата на вътрешното тяло а се увеличава тази на външното ) което рефлектира в повишената ефективност на работа на климатика.
И да повторя : жалко че номера не мина с климатика в режим на топло.![]()