Страница 6 от 7 ПърваПърва ... 4567 ПоследноПоследно
Резултати от 76 до 90 от общо 98

Външно тяло на климатик в остъклена тераса 7 на 1,5 метра

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Mar 2008

Re:Външно тяло на климатик в остъклена тераса 7 на 1,5 метра

Интересно как тук всеки говори за хладилна техника, а няма и една формула в постовете на никой...... Май я сведохте тази наука до нивото на махленските седянки. И тези дето най-много я коментират май им е "най-ясна" ! Тези спорове само отблъскват хората влезли тук да научат нещо повече, не мислите ли? Кой какво завършил е много интересно, само че клиента гледа как ще му се свърши работата когато те е извикал...... Май някой нямат рявни по дължина на.... да не казвам какво. Да No One, точно тия дето си ги споменал са най-големите магазинери тук, останалото сме все специалисти по хлад.техника, майстори от камарата...... и най-вече професионалисти! Успехи на попрището!

2.  

3. Member
    Тук е от
    Sep 2009

И да ви припомня: нямам никакви претенции и почти никакви познания по хладилна и климатична техника, т.е. съм си лаик.
    Дразня се от високомерните подмятания към неразбиращите, както и тенденциозните съвети които се срещат често от страна на 3-4 от участниците... то пък на кой ли му пука, карайте си я както си знаете.
    Лесно може да се провери кога съм се заяждал с някого без нужда, ей така за спорта.

Извинявам се, ако съм обидил някого.

4. rkk
    rkk е офлайн
    Member
    Тук е от
    Oct 2007

но оне -Завършил съм и работя повече от 20 години само и единственно хладилна техника,но не виждам защо е нужно да си вадя дипломите и то на лаик дето не знае за какво става въпрос...

мир71 - какъв магазинер съм аз когато фирмата в която работя си печели а аз съм на една заплата...?Не те знам какъв си "специалист "но все пак не изказвай мнение ,което може да засегне някого - магазинер ме изкара...Нещо имам чувството ,че сме завършили почти заедно с теб..ако си 71-ви набор - аз съм 70-ти ...пиши ми на лични къде си учил да не занимаваме форума с глупости...

5. Member
    Тук е от
    Dec 2008

zzz По добре дай мощността на климатика, това с допълнителния въздуховод не е много удачно, в твоя случай. По добре премести климатика, така че директно да духа през прозореца. 3 м допълнителен тръбен път е по добре от допълнителен въздуховод.

Цитат Първоначално публикувано от vanko68
    ... НЕ СЪМ завършил Автото за 3 г,както му скимне да си пише ... Геозап,а ВМЕИ....За 5 г....И там имаше специалност ДВГ,не само в Автото,варненци такива....
    Или цитирай къде съм писал, че си завършил 3 годишното авто или се извини. И не дърпай дявола за опашката, че мога да приказвам много глупости, та чак аз се възмущавам от себе си.

Уважаеми колеги приемете, че тази тераса е хладилна камера, в която трябва да поддържате съответната температура при съответните изолации. Ще можете ли с компресор с такава мощност, каквато има климатика?

6. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Да специалист съм, даже съм и професионалист. За разлика от теб, който си любител, лаик завършил автото във Варна и решил че има келепир в един чужд и далечен за него занаят. Ама важен е келепира, клиентите да го ..., не си спомням как беше.
    И я "открехни" нас "непросветените" за "формулата"...

или другия бисер...
    Не нося никаква вина, че vanko68 е решил да учи и завърши автото във Варна.Това е факт.

ГЕОЗАПЕЕЕЕЕЕЕЕЕ. Даже не помниш какво си писаааааааааал !!!!!!!
    http://forum.setcom.bg/index.php?topic=43818.40

Да не си ме отгледал и изучил,че беше толкова категоричен...
    П.П.- изобщо не искам да се извиняваш. Няма да го приема....

7. Member
    Тук е от
    Dec 2008

Цитат Първоначално публикувано от geozap

Или цитирай къде съм писал, че си завършил 3 годишното авто или се извини. И не дърпай дявола за опашката, че мога да приказвам много глупости, та чак аз се възмущавам от себе си.

Пиша ти бавно, защото явно четеш трудно, а още по трудно схващаш.
    1. Завършил ли си във Варна или не?
    2. "ДВГ" имат ли нещо общо с "авто"? "vanko68, както беше вече отбелязано нейде из форума, си завършил престижния ВУЗ наречен на прост език "Автото"."
    3. Каква е вината ми че си учил там, че чак да е и бисер?
    4.Това "ДВГ" никак не ми се връзва с хладилна и климатична техника, така че си оставаш лаик.

Цитат Първоначално публикувано от vanko68
    Да специалист съм, даже съм и професионалист. За разлика от теб, който си любител, лаик завършил автото във Варна и решил че има келепир в един чужд и далечен за него занаят. Ама важен е келепира, клиентите да го ..., не си спомням как беше.
    И я "открехни" нас "непросветените" за "формулата"...

или другия бисер...
    Не нося никаква вина, че vanko68 е решил да учи и завърши автото във Варна.Това е факт.

ГЕОЗАПЕЕЕЕЕЕЕЕЕ. Даже не помниш какво си писаааааааааал !!!!!!!
    http://forum.setcom.bg/index.php?topic=43818.40

Да не си ме отгледал и изучил,че беше толкова категоричен...
    П.П.- изобщо не искам да се извиняваш. Няма да го приема....
    Къде в този текст прочете 3 годишното авто ? Аз си чакам извинението. Това, че не можеш да четеш си е твой проблем. И ако може, без повтарящи се съобщения на лични.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Никога,повярвай ми,никога ВМЕИ не се е наричало " автото" .колкото и да ти се иска да позамажеш цапаното от теб.Имаше си автотехникум,после стана гимназия,която всички наричат така- автото.Повече не излизай с тъпичката си версийка....Че май само в твоята глава е така с "автото"...
    http://vbox7.com/play:c4305c3e&al=1&vid=1634499
    http://schools.pomagalo.com/2/410/?view=board&bid=1469 - виж третия пост...
    http://it-bg.org/pages/clips/66444/P...to-varna-.html
    http://vbox7.com/play:2e17cc69 - надписа под клипа....
    http://www.kluklu.bg/inside.php?group=314
    http://www.kluklu.bg/inside.php?group=314 - третия и четвъртия пост. Особено любопитно как варненци обясняват къде е ВМЕИ и къде е "автото" ...

Геозапееееее,очаквам следващата ти простотия в напъна си....За да се посмеем де....

10. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от Kasap
    no one, този форум е малко по различен от местата където явно си свикнал да пишеш. И въпреки, че има дрънканици и разногласия, основната цел е взаимопомощ и обмяна на знания. Та един приятелски съвет - прибери пишкомера и лайномета, за друго някое място. В противен случай, ще се самоизолираш, и всички ще престанем да ти отговаряме на простотиите. Капиш?
    Точно!

11. Moderator Аватара на Lazar
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    Варна

Ако искате - да отделя зърното от плявата и да я преместя в една темичка в "Дъра-Бъра" със заглавие "Да си ги премерим" и двете дискусии да продължават успоредно в двете теми? Като гледам доста материал се е събрал и за двете.

12. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Това май отдавна трябваше да стане....

13. Member
    Тук е от
    Dec 2008

vanko68 Ти направо ме "разби" с тези "конкретни" отговори. Защо не пусна поне едно нещо за ВМЕИ Варна - тази ковачница на кадри осигурила газификацията на Русе, ремонта на пералните в Русе, а след това монтажа и ремонта на климатиците в София, да се готвят и другите градове. Да може благодарните клиенти да изкажат уважението си към преподавателите подготвили те по тези специалности. А бе, като си завършил ДВГ, ако въобще си го завършил, що не си работил и работиш по специалността, като си такъв " незаменим кадър".
    На мен като ми се развали кола, отивам при един дето вика, че е завършил "автото"/ ВМЕИ Варна /, след което е специализирал в чужбина, а е имал и "наглостта" да издаде няколко книги в тази област.
    Да ти цитирам ли за климатици превърнати в "снежни човечета" или "ледени скулптори" на двора на някои хора, или за "гадните китайски компресори" дето горят, а ти нещеш да си поемеш гаранцията. Така че защитниците на добрия тон в този форум, да защитят и пострадалите клиенти.
    На мен ми е по интересно в реалния живот, затова и рядко се мяркам тук във виртуалния. Така че и да ме пращате на фитнес, да ме игнорирате или нещо подобно, ми е все тая.
    lazar Като преместиш "плявата" в друга тема, ще гарантираш ли конкретен отговор на конкретен въпрос, така че да не оставам с впечатлението, че отговора е от друга тема или форум. Защото не само при "плявата", точните отговори, тук май не са на почит.

14.  

15. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Е чакай малко забрави да споменеш че е минал през Плевен и обучил персонала на една фирма как се работи. От което аз съм доволен понеже имам работа след техните монтажи.

16. Moderator Аватара на Lazar
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    Варна

geozap, ще ти припомня някои правила на форума, пък ти ако искаш продължавай в същия дух:

..........................ПРАВИЛА НА ФОРУМА........................

С регистрацията си в SetCom.bG форумите потребителят декларира, че е съгласен със следните установени правила, както и ще следи за техните промени:

чл. 1. Подигравката с потребители на форума е крайно нежелателна. Никой не се е родил научен, затова е форумът.

чл. 2. ........
    чл. 3. Избягвайте да пишете извън дискусията ("извън темата" съдържание) в сериозна тема или ако пишете го маркирайте като такова с "//Извън темата" и син цвят. Допускат се до 2 (две) "Извън темата" изказвания, за да не се превръща темата в говорилня подобна на clubs.dir.bg

чл. 4. Не нагрубявате другите участници във форума, като използвате просташки език, псувни и т.н. Конфликтите от задълбочено естество решавайте на улицата използвайки подходящо въоръжение.

чл. 5. ......

чл. 6. При тенденциозно неспазване на правилата потребителя се заключва за неопределен период време.

чл. 7. Ако смятате, че тези правила ограничават личната ви свобода има и други форуми където може да доказвате превъзходството си.

17. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

@ Lazar, изненадах се, че правилата не забраняват обиди на етническа основа, от което успяхме и да се възползваме...

18. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Честно казано в този форум много се вживяват участниците му. Трябва да слагате банчета за определен срок за поука.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 6 от 7 ПърваПърва ... 4567 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 19
    Последно: 12-11-14, 20:20
  2. Монтаж на външно тяло извън остъклена тераса
    От raycho във форум Въпроси свързани с монтажа
    Отговори: 4
    Последно: 19-07-14, 21:12
  3. Въпрос за външно тяло на тераса.
    От simbascream във форум Въпроси свързани с монтажа
    Отговори: 3
    Последно: 14-01-14, 22:40
  4. Вътрешно тяло 9-ка, външно тяло 12-ка - проблеми с климатик KOBE
    От koranto във форум Други марки климатици
    Отговори: 27
    Последно: 14-12-09, 16:30
  5. Външно тяло в остъклена тераса?
    От rumo във форум Въпроси свързани с монтажа
    Отговори: 19
    Последно: 03-05-08, 12:05

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе