Колко е 10PKVP-E там, откъдето ще внесеш?
850евро ако се пазариш и купиш повече от един пада на 800евро
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1320342092[/time]_________________________________________________
ДИКСАНАЛ ти на 12кв. стая кой ще сложиш, 7-ца или 10-ка?
гаранция има 3-год. от магазина дето го купуваш , само дето е на 300км. тука има доверие и като го донесеш заедно със касовата бележка никой не се мъчи да избяга от отговорност а направо го ремонтират. Ямбол е близо до границата със Гърция все едно си си купил клима от варна... няма да се наложи , все пак е японски и ще изкара 5 год...без проблеми
Ами аз съм със 7ци в 12 и 13м² -вярно с по голям номинал са,но имал съм и такава с 2,8kw.и средно за месеца е работила доста под номинал,а и съм в къща(тук са от значение и доста фактори) а и мойте машини са 100волтови за японския пазар.Първоначално публикувано от aimilios
Ти май си градскиПървоначално публикувано от aimilios
Наш е бе! Не е кукер, човека.Първоначално публикувано от edi1
Да бе, не е, щом жена му е от нашите, значи вече си е кукер.
от където жената там и родата а...
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1320412004[/time]_________________________________________________
пуснах една тема за монтажа на климатиците дето ще купувам , понеже мисля да си ги монтирам сам поради ред причини. та въпроса ми е дали някой от варна може да дойде само да ми свърже кабелите и да ги вакумира , срещу заплащане разбира се ..да спестя някой лев , другото мога да го свърша сам. пуснах запитване ама само ме убеждават колко трудно било и т.нт. аз лично тука дето живея сам си монтирах климатика , по точно го свалих от едната квартира и го поставих във другата , даже не съм го вакумирал (не знаех) и си работи вече 5-год нищо сложно няма ...