А какво ще кажите за Термосис и по специялно Кольо Константинов
А какво ще кажите за Термосис и по специялно Кольо Константинов
Само най-хубави работи.Първоначално публикувано от mvarbanov
анкетата приключи ето класирането за най добра-та фирма за монтаж на климатици в гр. Пловдив
1. Място Марси ПКМ
2. Място ТЕМПЕКС
3. Място Димели
p.s Модераторите могат да затворят анкетата вече
Иначе този монтаж на техно клима е по-всякаква критика. За жалост и във Варна има доста такива фирми. Трябва и аз май дя кача някоя снимка
ЗА Николай Константинов само оваций и признателност , възрастен олегнал и изключително коректен в всяко едно отношение както той така и Петър Батинков нямат обекти с издънки или милиметър пропуск най силно впечатление ми направи климатиците в домът на Анастас Константинов с старият град , където имах удоволствието да изпълня лично с колегитеПървоначално публикувано от mvarbanov
тогава (2004) за 1 път в пратката си видях шнидзгере с 2 диска на Хилти за гранит с вградена прахосмукачка жестока машина прокопала в камък за хиляди левове по много деликатен начин над 12 метра общ тръбен път
Здравейте, първо да кажа жалко, че темата е толкова стара и не актуална. Аз от 2 седмици правя проучване на фирмите за климатици в Пловдив и все още не мога да се спра категорично на някоя от тях. Съседката ми препоръча някаква малка фирма на ул. Иван Вазов, а пък други две мои приятелки ми препоръчаха Вимакс клима като голяма софийска фирма с два магазина в Пловдив. Колежка пък ми спомена за някаква фирма от Асеновград, но не мисля, че се налага да стигам до там Чакам, актуални съвети, че по-старите мнения са от близо 3 години хаха
НЕ ВЯРВАЙ НА АНКЕТИ,а на доволни съфорумци.прочети още малко и сам ще стигнеш до изводи,но ако гледаш само цена си в КАЗАНЯ.
Лошото е, че говеда има във всяка една по-голяма фирма, защото текучеството на майстори е голямо. При най-оптималния вариянт, идва един техник, който е донякъде в час, тъй като му остава още малко време да събере пари за собствена стълба, бутилки за газ и помпичка, след което да избяга и почне сам. Разбира се, ще дойде с някое говедо, но това няма да е особен проблем за Вас, като клиент. Опитайте да си намерите лични познати в този бизнес или заложете на късмета си :rolleyes:
Аха аха в Пловдив само Сашо.. ник: Aleksandras пиши му на лични ... ако желаеш персонално внимание и отличен монтаж.
Никакъв вимакс и т.н. тарикати... само за уточнение вимакс е Кърджалийска фирма.
Аз не знам в стандарта ISO 9001 да пише, че трябва да се лепят рекламни стикери по чуджи машини. Но виж, спазването на елементарни стандарти е задължително.
Лепят... вярно гледам че всичко което е на достъпна височина е олепено с тяхни стикери даже и машини които съм монтирал преди 7-8 години...
Стандарта исо се плаща и го получаваш в последно време има няма ме питат дали не ми трябва.
А явно вимакс са изгладнели за монтажи щом почнаха да се регват във форума и да се само рекламират под разни никове.
Този пост е редактиран от VeleV.Klima; 10-03-14 в 18:56.
и аз препоръчвам ВИМАКС-шарен хубав сайт,перфектни монтажи(показани тук със снимки) и достоверна информация за предлаганите от тях машини....................