Майтапиш ли се?
Ако отвориш темата за стандартите - почти всичките пърхащи в този форум продавачи са в "безтегловност"!
Сега ме подсещаш, че трябва да поговоря с едни мои познати в Камарата на Строителите - най-новата и законово издържана организация за заробване на всякакви малки и неотчитащи се субекти в областта на строителството, да вкараме и сертифициране на фирмите за климатизация - след което най-вероятно форума ще оредее...
Стандарт няма - говорим за безопасност на хората.. просто да не си отидат от токов удар!
Животът е прекрасен - с възможности и е тъпо да си отидеш от това че си спестил 20 лева, за да ти монтира климатика "индианец"!

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Първоначално публикувано от Mega
 Първоначално публикувано от Mega 

Отговор с цитат
  Отговор с цитат 
  Нямам думи. Как не ми е дошло на ум като привърша монтажа да разкъртя една две колони на клиента да намеря арматура, пък да прасна една заварка към кабела, че да си доволен. Вместо да го направя както са нормативните изисквания. Добре, че седиш в канцелария а не ходиш по монтажи. Явно добре са те преценили.
 Нямам думи. Как не ми е дошло на ум като привърша монтажа да разкъртя една две колони на клиента да намеря арматура, пък да прасна една заварка към кабела, че да си доволен. Вместо да го направя както са нормативните изисквания. Добре, че седиш в канцелария а не ходиш по монтажи. Явно добре са те преценили.