красавец единствено самопочистването да не беше така малоумно измислено ама на моя му хванах цаката горе долу да не се пуска през ноща
красавец единствено самопочистването да не беше така малоумно измислено ама на моя му хванах цаката горе долу да не се пуска през ноща
Един месец от както съм го пуснал на топло не съм го засичал да се чисти.Явно през деня го прави докато ме няма.
Привет на всички, я как живна темата днес. Утре като ми удължат тръбния път ще ви кажа как е тук и в началната страница за ASHG12LUCA. Добре е човек да е информиран но започва малко да се втелява както се вика като мен. Работя като инвеститорски контрол и държа на качеството и сега го пренасям към монтажа на климатиците. Даже претеглих вътрешното и външното тяло дали отговарят на килограмите по спецификация, понеже четох във форума за тази измама и те се хванаха за главата. външното тяло не беше сложено добре на кантара и показа 27 кг.( на 12LUCA е 33 кг.нето) и аз без да проверя пак викам на монтажниците стоп няма сделка връщайте го, голям смях падна после. Извиних се на момчетата и се разделих с две половинки ракия от сини сливи за почерпка.Всичко е точно защото на 30 градуса вдигна консумация на ток 1,98 kw.
Интересно ми е как ще бъдат удължени тръбите? Нови тръби, заварки със защитен газ, едно към каквото дойде?
последното
Здравейте, в събота ми удължиха тръбите с бърза връзка с още 1,5м1 и стана общо 3,5 м1, изчезнаха всякакви шумове от фреон. Сега климатика си работи много тихо. Много бързо събра фреона за 30-40 секунди от пускането му на студено, колко събра един господ знае.Засега работи добре но ще видя на минусови температури как ще се представи. Външните тела на двата ми климатика са монтирани едно до друго и ще мога да сравнявам работата на новия и стария (FUJi12LDC)