Здравейте. Мисля да си купувам косачка на ток. Площта е до 30 квадрата. Предложиха ми RTR. Някакви мнения. Благодаря.
Здравейте. Мисля да си купувам косачка на ток. Площта е до 30 квадрата. Предложиха ми RTR. Някакви мнения. Благодаря.
Бих си позволил да препоръчам BOSCH ART 23 Combitrim
Благодаря. Аз имам тример, естествено не БОШ.
- - - - - - - - - -
Благодаря. Аз имам тример, естествено не БОШ.
Не ми трябва комбайн, но с тримера се мъча само, та затова питам за мнения. Моят съсед има Flymo.
- - - - - - - - - -
Не ми трябва комбайн, но с тримера се мъча само, та затова питам за мнения.
400 вата е несериозно ,вземи нещо китайско но поне 1100-1200 вата със контейнер за окосената трева и колелца да не се мъчиш да го носиш - избор голям има ,за вилата съм вземал някаква дори не се сещам името и от практикер ,години наред коси без грешка към 200 квадрата райграс
Благодаря Alexi. Сега гледам он-лайн брошури. Избор голям, спрях се на Ейнхел, тримерът ми е такъв, ъглошлаф имам същата марка, доволен съм. Благодаря.
Има ел. коси с диск и корда - MTD около 190-200 лева 1000 ватов мотор, вършат универсална работа и за трева и за храсталак.Иначе и най-скапаната китайка с кош и колелца ще върши работа за 30 квадрата.Най-добро съотношение цена-качество дава СКИЛ - 0713 или 0715 са добър избор, но са по-скъпи за такава малка площ сам си прецени дали ти се дават около 260 лева.
BOSCH ROTAK 32
Ползвам стария модел от 6 години за площ от 250-300 кв.м. никога не ме е предавал.
Киров електронен магазин > Електроинструменти и градинска техника > Градинска техника > Косачки > Електрически косачки
Малко късно но да се включа и аз. Имам и и тримера и стария модел ротак на бош. "Стрижа" около 600-700 квадрат двор. Частта която е добре подравненя с ротака е екстра, но тревата на 20-30 см не трябва да се изпуска. иначе е мъка. Тримера е боклук и използваем само с дебелите корди. Имам малоумна система за отпускане на тънката която се чупи лесно и става неизползваем с нея. Като се махне, с дебелата корда спасява положението при изтървана трева.. В недобре заравнен терен ротака си е мъка.