До колкото знам проблема на всички пречистватели е филтрите.
Няма ги дълго време на пазара.
На Дайкина 6 филтъра струват около 200 лв.
Много ви благодаря за информацията
Rohnson е гръцка марка от рода на българските NEO , Crown и т.н. Щом за Daikin трудно се намират,представи си за тези колко е лесно.
Кога успяхме да бастисаме и Кроун? Това беше една от най-реномираните марки навремето. И НЕО откога е българска марка?
Не си купувай Daikin (не знам дали още ги предлагат), но покупката им е хвърляне на една шапка пари за нищо. Моят го изхвърлих в гаража да събира прах (сега поне със сигурност го прави качествено .
Праха го борим с уред наречен прахосмукачка. Прицелил съм се в една прахосмукачка на Samsung, която даже пречиства въздуха,каквото и да означава това.
Иначе и аз си мисля за пречиствател на Daikin .
От сивите е моя, без уруру функции.
Привет ! Да вдигна темата ... Проветрявам и смрад ... Влажност 25% .... Чудя се за пречиствател и овлажнител в едно ... или 2 отделни устройства ??? Случайно ми попадна една машинка за мерене на въздуха и се зачудих какво дишаме . Гледам дайким уруру ,но няма хепа филтър . Жалко че климатиците (тошиби на 100v ) не вършат тая работа . Някакви идеи ?
Дайкин уруру с 2 ръце . Имам 3 броя и са идеални.
А какво ще кажете за моделите на Филипс AC2729/50 и другия, който гледах в технополис е Филипс AC328/10. И двата модела са овлажнител. Като опция по-добри ли са от Дайкини, съответно за цената си?