Здравейте, имам нужда от помощ и съвет.
От един месец изживявам страхотен тормоз от шум на един стар климатик ТЕСО 24-ка закачен до прозореца ми. Звукът, който се налага да търпя всеки ден е нещо неописуемо, има дори вибраций!
Съседите знаят за проблема, но до този момент не са взели абсолютно никакви мерки, а тормозът е голям. Всеки ден със главоболие и нерви и т.н.
Бихте ли ми дали някакъв съвет, и дори и съдействие за да реша проблема си. От Варна съм.
Благодаря.
П.С. МОЛЯ, НЕ ЗАКЛЮЧВАЙТЕ ТЕМАТА.
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1322063799[/time]_________________________________________________
Благодаря за отговорите. Незная какво могат да ми помогнат жалби към риокоз и т.н. Климатикът е стар и е малко вероятно каквито и да е профилактики да повлияят на шума. А и както колегата спомена, във Варна дори няма 0 градуса. Днес отново се наложи да напусна жилището си, за да се спася от адския шум. Имам и малко дете вкъщи. А бученето е кошмарно!!!
Моля, някой да ми даде съвет, който е имал подобен проблем, по какъв начин е решил проблема си??
Благодаря ви.

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър
 1Одобрявам
1Одобрявам

Отговор с цитат
  Отговор с цитат 

- викаш майстори за твоя сметка да постегнат бръкмата и готово. Не би трябвало да те одерат кой знае колко. За твърдението ти, че машината не може да се обезшуми, понеже била стара, не бъди толкова сигурна-ние българите сме изобретателни хора, а и тук във форума също има тук -таме идеи за обезшумяване, стига проблемът от който произхожда шумът, да отговаря на избрания начин за решаването му. Сега ще запиташ за някой кадърен майстор - тук не съм подготвен. Ако наистина не стане, може да им купиш някой друг климатик, ефтинджак за някоко стотака. Всъщност не е ли това корена на злото - парите ? Всичко опира до тях, е може би и малко мързел. Тук не визираме кой от вариантите е честен, законен, справедлив и прочие, а кой би заработил. И като имаме предвид, че ТИ СИ НА ЗОР и предположим, че не си лош човек и не искаш да сториш никому зло( абе друго си е малко вандалстване ), трябва да развържеш кесията. Сигурен съм, че един безплатен ремонт ще е добре-дошъл за собственика на въпросния климатик.
 - викаш майстори за твоя сметка да постегнат бръкмата и готово. Не би трябвало да те одерат кой знае колко. За твърдението ти, че машината не може да се обезшуми, понеже била стара, не бъди толкова сигурна-ние българите сме изобретателни хора, а и тук във форума също има тук -таме идеи за обезшумяване, стига проблемът от който произхожда шумът, да отговаря на избрания начин за решаването му. Сега ще запиташ за някой кадърен майстор - тук не съм подготвен. Ако наистина не стане, може да им купиш някой друг климатик, ефтинджак за някоко стотака. Всъщност не е ли това корена на злото - парите ? Всичко опира до тях, е може би и малко мързел. Тук не визираме кой от вариантите е честен, законен, справедлив и прочие, а кой би заработил. И като имаме предвид, че ТИ СИ НА ЗОР и предположим, че не си лош човек и не искаш да сториш никому зло( абе друго си е малко вандалстване ), трябва да развържеш кесията. Сигурен съм, че един безплатен ремонт ще е добре-дошъл за собственика на въпросния климатик.  , ако случайно не ти се е случвало ), мини през районното, най-малкото за да те препратят някъде другаде
, ако случайно не ти се е случвало ), мини през районното, най-малкото за да те препратят някъде другаде  

Първоначално публикувано от Purple
 Първоначално публикувано от Purple  
 . Тръбите са меки, медни - идеални са " пиърсинг"
. Тръбите са меки, медни - идеални са " пиърсинг"